Το πέταγμα της πεταλούδας

Εκδότης:
24 γράμματα
Έτος:
2020
ISBN:
9786185469528
Σελίδες:
408
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το πέταγμα της πεταλούδας
Τιμή εκδότη:€18,00
Η τιμή μας: €16,20
Το πέταγμα της πεταλούδας
Η Δάφνη γεμάτη όνειρα για το μέλλον πηγαίνει στο Λιντς, τόπο καταγωγής της αριστοκράτισσας γιαγιάς της, για να κάνει μεταπτυχιακό στην κοινωνιολογία.
Εκεί γνωρίζει τον Ρέιφ, έναν άντρα αινιγματικό που της σώζει τη ζωή. Τον ερωτεύεται παράφορα και παντρεύονται. Έτσι όπως φαίνεται προστατευτικός, αξιόπιστος και αφάνταστα ελκυστικός, δεν είναι προετοιμασμένη για την αλήθεια που κρύβεται πίσω απ’ αυτόν τον «τέλειο» άντρα. Όταν αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει, μοιραία ο γάμος τους οδηγείται σε αδιέξοδο. Όλα όσα πίστευε για τη ζωή και τον εαυτό της, ανατρέπονται αμετάκλητα. Όταν η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη του, ο Ρέιφ την εγκαταλείπει. Καταφεύγει στην οικογένειά της προσπαθώντας να γιατρέψει τις πληγές της. Έρχεται σε σύγκρουση μαζί τους και φεύγει από το σπίτι. Με πλαίσιο τις πολιτικές εξελίξεις της μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 δεκαετίας, ακολουθεί τη μακριά πορεία προς την αυτογνωσία και την χειραφέτηση.
Προσπαθώντας να ξαναπιάσει το νήμα της ζωής της από την αρχή, εμπλέκεται με ανθρώπους του υπόκοσμου. Ζώντας την απώλεια, μαθαίνει ένα παλιό μυστικό της μητέρας της. Καθώς ξετυλίγεται το παρελθόν, επηρεάζεται και το δικό της παρόν.
Τίτλος βιβλίου:Το πέταγμα της πεταλούδας
Εκδότης:24 γράμματα
Συντελεστές βιβλίου:Σκαρτσίλα Νανά (Συγγραφέας)
ISBN:9786185469528
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2020
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες