Λάουρα και Χούλιο (και Μανουέλ)

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Modern Times
Έτος:
2008
ISBN:
9789604419647
Σελίδες:
198
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Λάουρα και Χούλιο (και Μανουέλ)
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Λάουρα και Χούλιο (και Μανουέλ)
Έτσι συστήθηκε ο Μανουέλ στη Λάουρα και στον Χούλιο, "ως ένας συγγραφέας με μεγάλο ταλέντο". Εγκαταστάθηκε στο διπλανό διαμέρισμα και σε λίγο καιρό έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους. Η Λάουρα και ο Χούλιο είχαν απομονωθεί από τον κόσμο και επικοινωνούσαν αποκλειστικά μέσω του νέου γείτονα.

Δύο χρόνια αργότερα, ο Μανουέλ βυθίστηκε σε κώμα, έπειτα από ένα σοβαρό ατύχημα. Δίχως το συνδετικό αυτόν κρίκο, το ζευγάρι διαλύθηκε. Ο Χούλιο δεν αντιλήφθηκε την αναλογία ανάμεσα στους δύο διαδρόμους του κινηματογραφικού σκηνικού, που ως σκηνογράφος είχε σχεδιάσει, και στη διπλή ζωή που, δίχως να το πάρει είδηση, ζούσε.

Όταν η Λάουρα του ζήτησε να φύγει, ο Χούλιο είπε αντίο στην παλιά του ταυτότητα και αναζήτησε τις πικρές του αλήθειες στο σπίτι του Μανουέλ. Άρχισε να φοράει τα ρούχα του φίλου του και να υιοθετεί τις απόψεις και τις συνήθειές του. Καθώς περιφερόταν ανενόχλητος στα μύχια μιας ξένης ύπαρξης, ξέφτιζε αργά και επίπονα το δικό του παρελθόν. Ιδιοποιήθηκε τη ζωή ενός τρίτου, για να διεκδικήσει ξανά τη γυναίκα που αγαπούσε. Ο Χούλιο είχε περάσει στην άλλη πλευρά του καθρέφτη, ψάχνοντας για μια απάντηση που ποτέ δεν υπήρξε γραμμένη.
Τίτλος βιβλίου:Λάουρα και Χούλιο (και Μανουέλ)
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Τίτλος πρωτότυπου:Laura y Julio
Εκδότης:Modern Times
Συντελεστές βιβλίου:Millás, Juan José (Συγγραφέας)
Ιωαννίδης, Στράτος (Μεταφραστής)
ISBN:9789604419647
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2008
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες