Χρηματοοικονομική διοίκηση

Θεωρία και πρακτική
Εκδότης:
Rosili
Έτος:
2018
ISBN:
9786185131456
Σελίδες:
832
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Χρηματοοικονομική διοίκηση
Τιμή εκδότη:€73,99
Η τιμή μας: €66,59
Χρηματοοικονομική διοίκηση
Σκοπός του βιβλίου είναι να παρουσιάσει και να αναλύσει τη θεωρία και τις πρακτικές εφαρμογές της Χρηματοοικονομικής Διοίκησης με κατανοητό τρόπο, έτσι ώστε να λύνει και όχι να δημιουργεί απορίες. Δεν περιγράφει μόνο τι δουλειά κάνουν οι οικονομικοί διευθυντές μιας επιχείρησης και γιατί, αλλά και πώς θα πρέπει να την κάνουν, έτσι ώστε να μεγεθύνουν την αξία της επιχείρησής τους.

Η 2η αναθεωρημένη έκδοση του βιβλίου, το οποίο πρωτοεκδόθηκε το 2008, είναι το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας αναμόρφωσης, εμπλουτισμού, επικαιροποίησης και βελτίωσης του περιεχομένου του, με σκοπό τη διευκόλυνση του αναγνώστη στη μελέτη του. Η μεγάλη αποδοχή την οποία έτυχε η προηγούμενη έκδοση από μεγάλο αριθμό αναγνωστών, εκτός από το ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το βιβλίο, δημιουργεί την υποχρέωση και την ανάγκη συνεχούς βελτίωσης και επικαιροποίησης του. Αυτό το έργο επιτελεί και η παρούσα 2η έκδοση.

Η 2η έκδοση, όπως και η προηγούμενη, αντανακλά τις εμπειρίες από τη μακρά θητεία των συγγραφέων τόσο στη διδασκαλία της θεωρίας και πρακτικής της Χρηματοοικονομική Διοίκησης σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές και σε στελέχη επιχειρήσεων, όσο και από την επαγγελματική τους δραστηριότητα ως στελεχών και συμ­βούλων μεγάλων επιχειρήσεων και οργανισμών.
Τίτλος βιβλίου:Χρηματοοικονομική διοίκηση
Υπότιτλος βιβλίου:Θεωρία και πρακτική
Εκδότης:Rosili
Συντελεστές βιβλίου:Βασιλείου, Δημήτριος (Συγγραφέας)
Ηρειώτης, Νικόλαος (Συγγραφέας)
ISBN:9786185131456
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2018
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες