Vampire Diaries 10: Οι κυνηγοί: Τα παιχνίδια της μοίρας (τ.3)

Εκδότης:
Ψυχογιός
Έτος:
2014
ISBN:
9786180107241
Σελίδες:
360
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Vampire Diaries 10: Οι κυνηγοί: Τα παιχνίδια της μοίρας
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Vampire Diaries 10: Οι κυνηγοί: Τα παιχνίδια της μοίρας (τ.3)
Η Έλενα έχει αντιμετωπίσει αμέτρητες προκλήσεις, κατάφερε να ξεφύγει από τη Σκοτεινή Διάσταση και να κατατροπώσει φαντάσματα, και ανακάλυψε ότι είναι Φρουρός. Ξεπερνώντας το δίλημμα Στέφαν ή Ντέιμον, είναι πια μαζί με τον Στέφαν, ενώ ο Ντέιμον, πληγωμένος από την απόρριψη, έχει απομονωθεί και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πώς θα αντιδράσει. Η Έλενα είναι διχασμένη ανάμεσα στην επιθυμία της να δώσει την ψυχή του Ντέιμον και στην ανάγκη της να παραμείνει πιστή στον Στέφαν.



Έχοντας, λοιπόν, αποφασίσει ότι η καρδιά της ανήκει στον Στέφαν, βλέπει τον Ντέιμον να βγάζει τον χειρότερο εαυτό του. Στο μεταξύ, στο Ντάλκρεστ Κόλετζ συρρέουν βρικόλακες απ’ όλα τα μέρη∙ πρόκειται για την οικογένεια του Κλάους, ο οποίος έχει αναστηθεί.

Η Έλενα αποδέχεται το πεπρωμένο της και προσπαθεί να αναπτύξει τις δυνάμεις που πρόκειται να αποκτήσει ως Φρουρός. Θα είναι όμως άξια για αυτό τον καινούργιο ρόλο που αναλαμβάνει; Με το καινούργιο δίλημμα να ορθώνεται μπροστά της, η Έλενα θα καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσει αυτούς που αγαπά και να μην προδώσει τον όρκο της.
Τίτλος βιβλίου:Vampire Diaries 10: Οι κυνηγοί: Τα παιχνίδια της μοίρας
Εκδότης:Ψυχογιός
Συντελεστές βιβλίου:Smith, L. J. (Συγγραφέας)
ISBN:9786180107241
Σειρά εκδότη:Vampire Diaries
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2014
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες