Φορολογική Λογιστική (τ.2)

2η έκδοση
Εκδότης:
Broken Hill Publishers Ltd
Έτος:
2017
ISBN:
9789963274826
Σελίδες:
644
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Φορολογική Λογιστική
Τιμή εκδότη:€45,00
Η τιμή μας: €42,75
Φορολογική Λογιστική (τ.2)
Στο Βιβλίο αυτό λοιπόν εξετάζουμε τη λογιστική των εταιριών από την οπτική γωνία κυρίως της έμμεσης φορολογίας, γιατί πιστεύουμε ότι και αυτή, επηρεαζόμενη από τις διεθνείς εξελίξεις, από παραδοσιακή παρακολούθηση των εταιριών που έκανε, με σωστό Βέβαια τρόπο, μετατρέπεται πλέον σε καθαρά ηλεκτρονική (e-accounting). Ζούμε λοιπόν καθημερινά την εκτόπιση των χειρόγραφων συστημάτων και την αντικατάσταση τους με μηχανογραφημένα – και μάλιστα με υψηλής τεχνολογίας συστήματα» όπως ενημερώσεις-παρακολουθήσεις από απόσταση.

Στο Βιβλίο αυτό περιλαμβάνονται η παρακολούθηση των εφαρμογών των έμμεσων φορολογιών από τις εταιρίες. Εξετάζεται και σκιαγραφείται το ελληνικό φορολογικό σύστημα της έμμεσης φορολογίας, ΦΠΑ, ΚΦΑΣ, ΕΝΦΙΑ κ.λπ.

Το Βιβλίο αποτελείται από 2 μέρη. Στα τρία πρώτα κεφάλαια παρουσιάζονται το Ελληνικό Φορολογικό Σύστημα και ΦΠΑ, ΚΦΑΣ. Το τέταρτο κεφάλαιο περιλαμβάνει το Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας. Το πέμπτο κεφάλαιο περιλαμβάνει τον ΕΝΦΙΑ και το έκτο κεφάλαιο τα Νέα Ελληνικά Πρότυπα. Δίνονται επίσης ασκήσεις και απαντήσεις στα θέματα αυτά. Στο παράρτημα παρατίθεται ο νέος νόμος 4308/24.11.2014.
Τίτλος βιβλίου:Φορολογική Λογιστική
Υπότιτλος βιβλίου:2η έκδοση
Εκδότης:Broken Hill Publishers Ltd
Συντελεστές βιβλίου:Γκίνογλου, Δημήτρης (Συγγραφέας)
ISBN:9789963274826
Στοιχεία έκδοσης: 2017
Τόμος:2
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες