Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης

Στην πράξη
Εκδότης:
Broken Hill Publishers Ltd
Έτος:
2017
ISBN:
9789963274048
Σελίδες:
888
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης
Τιμή εκδότη:€105,00
Η τιμή μας: €99,75
Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης
Το βιβλίο βασίζεται στο θεμελιώδη συλλογισμό ότι πρωταρχικός ρόλος των τεχνολογιών πληροφορικής είναι να προβλέπουν λύσεις για τα προβλήματα της επιχείρησης και να προσφέρουν ευκαιρίες στις επιχειρήσεις αυξάνοντας την παραγωγικότητα και την ποιότητα και καθιστώντας δυνατό τον ανασχεδιασμό των επιχειρησιακών διαδικασιών. Ακολουθώντας μια πρακτική, μια διευθυντική προσανατολισμένη προσέγγιση, το βιβλίο αυτό αποδεικνύει ότι οι τεχνολογίες πληροφορικής προβλέπονται όχι μόνο για τα τμήματα πληροφοριακών συστημάτων αλλά και για τους τελικούς χρήστες και πωλητές. Διαχειρίζοντας πηγές πληροφοριών, νέες τεχνολογίες και δίκτυα επικοινωνιών, το βιβλίο αυτό γίνεται ένας (ή ακόμα ο) κριτικός παράγοντας επιτυχίας στις λειτουργίες πολλών εταιριών και επίσης θα είναι απαραίτητο για την επιβίωση των επιχειρήσεων στο μέλλον.

Αποτελεί ένα αξιόπιστο εγχειρίδιο που χρησιμοποιεί τα πλέον σύγχρονα παιδαγωγικά εργαλεία για να κατανοηθούν οι αρχές και οι εφαρμογές των πληροφοριακών συστημάτων (βασικές έννοιες, μελέτες περιπτώσεων, εικόνες, σημεία-κλειδιά, ασκήσεις). Το σύγγραμμα χαρακτηρίζεται από μια πληρότητα αφού η δομή του ισορροπεί μεταξύ της καλύτερης ακαδημαϊκής σκέψης και της καλύτερης υλοποίησης στρατηγικών πληροφοριακών συστημάτων. Με άλλα λόγια, το βιβλίο προσφέρει το απόσταγμα της πολύχρονης εμπειρίας των επιχειρήσεων, σε συνδυασμό με την ακαδημαϊκή σκέψη. Εν κατακλείδι, πρόκειται για ένα πρακτικό, χρήσιμο εργαλείο για να σταδιοδρομήσουν με επιτυχία τα νέα στελέχη αλλά και να εμπλουτίσουν τη γνώση τους οι πιο εξοικειωμένοι με τον επιχειρησιακό κλάδο, μέσω των διαφόρων περιπτώσεων, στις εφαρμογές των πληροφορικών συστημάτων.

Το σύγγραμμα αυτό απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές που παρακολουθούν Πληροφοριακά Συστήματα στο πρόγραμμά τους, σε στελέχη επιχειρήσεων όλων των κλάδων οικονομικής δραστηριότητας και σε συμβούλους διοίκησης πληροφοριακών συστημάτων.
Τίτλος βιβλίου:Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης
Υπότιτλος βιβλίου:Στην πράξη
Εκδότης:Broken Hill Publishers Ltd
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
ISBN:9789963274048
Στοιχεία έκδοσης: 2017
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Πληροφορική
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες