Έγκλημα στο Κολωνάκι

Εκδότης:
Άλτερ Εγκο Μ.Μ.Ε. Α.Ε.
Έτος:
2012
ISBN:
9789605031268
Σελίδες:
231
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Έγκλημα στο Κολωνάκι
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Έγκλημα στο Κολωνάκι
Το "Έγκλημα στο Κολωνάκι", το πρώτο μυθιστόρημα που δημοσίευσε ο Μαρής με το πραγματικό του όνομα (Γιάννης Τσιριμώκος) το 1953, αρχίζει με το τηλεφώνημα που δέχεται μες στην άγρια νύχτα ο ζωγράφος Καρνέζης από τον χρηματιστή Φλωρά. Όταν η καμαριέρα του βρίσκει τον ζωγράφο νεκρό στο διαμέρισμα του στην οδό Σκουφά, η καλή αθηναϊκή κοινωνία αναστατώνεται και οι υποψίες βαραίνουν τον χρηματιστή. Η Αστυνομία δείχνει απρόθυμη να ερευνήσει περαιτέρω την υπόθεση, ώσπου δράση θα αναλάβουν ο Αστυνόμος Μπέκας και ο δημοσιογράφος Μακρής, το ALTER EGO του συγγραφέα...

Οι ήρωες του Μαρή κινούνται στα "καλά προάστια" της Αθήνας αλλά και στις εργατικές συνοικίες της πρωτεύουσας και του Πειραιά. Η συναρπαστική δράση εκτυλίσσεται σε καμπαρέ, σε γραφεία εφημερίδων και στα μυθικά καφενεία της εποχής: "Βυζάντιον", "Ζαχαράτος", "Φλόκας" και "Zonar's".
Τίτλος βιβλίου:Έγκλημα στο Κολωνάκι
Εκδότης:Άλτερ Εγκο Μ.Μ.Ε. Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Μαρής Γιάννης (Συγγραφέας)
Κεχαγιόγλου, Ελένη (Υπεύθυνος Σειράς)
ISBN:9789605031268
Σειρά εκδότη:Το Βήμα· Ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα
Στοιχεία έκδοσης:Αύγουστος 2012
Σημείωση:Πρωτοδημοσιεύθηκε σε συνέχειες στο περιοδικό "Οικογένεια", το 1953. Επανέκδοση: "Ατλαντίς, Μ. Πεχλιβανίδης & Σια Α.Β.Ε.Ε.", 1999, "Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη", 2008. Διανεμήθηκε δωρεάν μαζί με την εφημερίδα "Το Βήμα της Κυριακής" στις 19.8.2012.
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Γενικά Βιβλία > Καλές Τέχνες > Κινηματογράφος
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες