Καφές πικρός με ολίγη

Πρόσωπα και έργα στις Αραβικές Χώρες
Εκδότης:
Bookstars - Γιωγγαράς
Έτος:
2008
ISBN:
9789606815058
Σελίδες:
407
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Καφές πικρός με ολίγη
Τιμή εκδότη:€22,43
Η τιμή μας: €20,19
Καφές πικρός με ολίγη
Τη δεκαετία του '80 όλες οι επώνυμες ελληνικές κατασκευαστικές εταιρίες ανέλαβαν πρώτες από όλη την Ευρώπη μεγάλα οικοδομικά έργα κι έργα υποδομής στις αραβικές χώρες στην Ασία και την Αφρική.
Μαζί τους μερικές χιλιάδες μηχανικοί, όλων των ειδικοτήτων και δεκάδες χιλιάδες εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό, που αναζητούσε εργασία εκτός Ελλάδας με υψηλότερες αμοιβές σε σκληρές συνθήκες εργασίας.
Ο συγγραφέας, μηχανικός στο επάγγελμα, συμμετέχει στην κατασκευή των έργων σα στέλεχος στα επιτελεία των εταιριών και καταγράφει τις εμπειρίες του απέκτησε, κατά την παραμονή και την εργασία του εφτά χρόνια συνολικά στη Λιβύη και τη Σαουδική Αραβία.
Παράλληλα με τα προβλήματα στην εκτέλεση των έργων, παρατηρεί και καταγράφει ιστορικά, πολιτικά και κοινωνικά γεγονότα, γνωρίζει κι επικοινωνεί με πρόσωπα από πολλούς πολιτισμούς και κάνει ανάλυση και κριτική στις μεγάλες πολιτικές και ιστορικές αλλαγές της περιόδου.
Είναι ένας σύγχρονος Οδυσσέας που αναζητά την τύχη του και βιώνει τη δράση και τη περιπέτεια στις αναπτυσσόμενες χώρες του τρίτου κόσμου.
Τίτλος βιβλίου:Καφές πικρός με ολίγη
Υπότιτλος βιβλίου:Πρόσωπα και έργα στις Αραβικές Χώρες
Εκδότης:Bookstars - Γιωγγαράς
Συντελεστές βιβλίου:Σπανάκης, Δημήτρης (Συγγραφέας)
ISBN:9789606815058
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2008
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Μαρτυρίες - Βιογραφίες - Αυτοβιογραφίες - Ντοκουμέντα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες