Η εξομολόγηση ενός γονιού

Εκδότης:
Δομή - Αρχονταρίκι
Έτος:
2008
ISBN:
9789607682086
Σελίδες:
171
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η εξομολόγηση ενός γονιού
Τιμή εκδότη:€13,77
Η τιμή μας: €12,39
Η εξομολόγηση ενός γονιού
Η οικογένεια, όλοι το λένε, στην εποχή μας περνάει κρίση. Αν εξετάσομε όσο γίνεται πιο ψύχραιμα το φαινόμενο, θα διαπιστώσομε ότι η κρίση στην οικογένεια αρχίζει από την εγκατάλειψη των συναφών θεσμών, που σχετίζονται άμεσα η έμμεσα μ' αυτήν και τη στηρίζουν.

Ξέρομε τώρα ότι σ' αυτόν τον αποχρωματισμό της οικογενειακής ζωής δεν ξεπέφτει κανείς απότομα. Αρχίζει μέσα από την παραδοσιακή οικογένεια σαν μικρή πτώση και με τον καιρό μετατρέπονται οι θεσμοί σε τυπικές υποχρεωτικές στην αρχή και προαιρετικές στη συνέχεια εκδηλώσεις.

Έτσι πεθαίνουν οι θεσμοί μέσα στην οικογένεια, αλλά έτσι επίσης πεθαίνει και η ίδια η οικογένεια και παραδίδεται στη μόνη "ευτυχία" που έμεινε, στην τηλεόραση, στα παραισθησιογόνα και στις διαστροφές.

Γίναμε διανοούμενοι, και αυτά που οι προγονοί μας τα ζούσαν ως αυτονόητα, χρειάζεται τώρα εμείς να τα σκεφθούμε και μ' αυτό κολυμπάμε μέσα σε πέλαγος ασάφειας και αβεβαιότητας. Γι' αυτό πρέπει να πάρομε τα πράγματα στα σοβαρά και να ζητήσομε επί τέλους τη φώτιση του Θεού, για να κάνομε τα χρέη μας σωστά.
Τίτλος βιβλίου:Η εξομολόγηση ενός γονιού
Εκδότης:Δομή - Αρχονταρίκι
Συντελεστές βιβλίου:Γανωτής, Κωνσταντίνος Σ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789607682086
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2008
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Κοινωνιολογία
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Θρησκεία
Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Γονείς και Παιδιά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες