Καυστήρες πετρελαίου

Εγκατάσταση και συντήρηση
Εκδότης:
Ίων
Έτος:
2006
ISBN:
9789604059065
Σελίδες:
394
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Καυστήρες πετρελαίου
Τιμή εκδότη:€25,36
Η τιμή μας: €22,82
στο καλάθι
Καυστήρες πετρελαίου
Το βιβλίο αυτό έχει γραφτεί για να χρησιμοποιηθεί στην εκπαίδευση Τεχνικών Συντήρησης Πετρελαίου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη για προγράμματα εκπαίδευσης τεχνιτών ή για επαγγελματικές σχολές. Το υλικό αυτού του βιβλίου είναι μοναδικό. Ο τρόπος συγγραφής, που παρουσιάζει το περιεχόμενο σαν συζήτηση, κάνει το βιβλίο εύκολο στη μελέτη από το σπουδαστή ενώ καλύπτει τα ουσιώδη θέματα πλήρως, όσον αφορά την εκπαίδευση συντήρησης.
Ο συγγραφέας θέλει να ευχαριστήσει τους κατασκευαστές του εξοπλισμού που βοήθησαν στη συγγραφή αυτού του βιβλίου. Η αφοσίωσή τους στη βιομηχανία αποδεικνύεται με τις τεράστιες βελτιώσεις στα συστήματα θέρμανσης. Ευχαριστώ όλους τους εκπαιδευτικούς που διάβασαν τμήματα του βιβλίου, ιδίως το συνάδελφο Mr Aribert (ΑΙ) Scherle στο A.E.Smith Vocational High School.
Τ ο περιεχόμενο του βιβλίου βασίζεται στην προσωπική μου πείρα 25 ετών , στη συντήρηση και εγκατάσταση καυστήρων μέσα και γύρω από την πόλη της Ν. Υόρκης. Ακόμη στην πείρα μου συμπεριλαμβάνεται η δεκαεπτάχρονη διδασκαλία σε διάφορα προγράμματα εκπαίδευσης, στις πιο κάτω σχολές. Ευχή μου είναι αυτό το βιβλίο γίνει μέρος του εξοπλισμού κάθε τεχνικού.
Τίτλος βιβλίου:Καυστήρες πετρελαίου
Υπότιτλος βιβλίου:Εγκατάσταση και συντήρηση
Τίτλος πρωτότυπου:Residential Οil Βurners
Εκδότης:Ίων
Συντελεστές βιβλίου:Weinberger, Herb (Συγγραφέας)
Χατήρης, Ιωάννης (Μεταφραστής)
Φαντάκης, Παναγιώτης (Επιμελητής)
ISBN:9789604059065
Στοιχεία έκδοσης: 2006
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Μηχανική > Τεχνολογία, Μηχανολογία, Εφευρέσεις
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες