Μισές αγάπες

Εκδότης:
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος:
2008
ISBN:
9789601418544
Σελίδες:
326
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μισές αγάπες
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Μισές αγάπες
Στο εξωτικό Κάιρο, παραμονές Χριστουγέννων, στο πάρτι των Ελλήνων φοιτητών, ο Αλφρέντο θα ξανασυναντήσει τον παιδικό του έρωτα, τη Μυρτώ. Τη Μυρτώ που συναντούσε κάθε καλοκαίρι στη Μααμούρα και έπαιζαν ανέμελα, χωρίς να λογαριάζει κανείς τους τα παιχνίδια της ζωής και της τύχης, αυτά που θα ταλαιπωρήσουν για πολύ τη σχέση τους και θα αναγκάσουν την αγάπη τους να δώσει μάχη.

Την ίδια εποχή, στα ίδια μέρη, μια άλλη ιστορία ξετυλίγεται. Η Σούζη, χορεύτρια, και ο Ουαλάα, ένας φτωχός ηλεκτρολόγος, θα ενώσουν τις διαδρομές τους, μεθυσμένοι από τη γεύση του εύκολου χρήματος. Όταν οι δυο ιστορίες μπλεχτούν, η ροή των πραγμάτων θα αλλάξει αναπάντεχα.

Σκόρπιες σκέψεις, ερωτηματικά, μισές αγάπες, πικρές αλήθειες ενώνονται με πρόσωπα, έρωτες, έντονα συναισθήματα, πόνο και δράση, και διανθίζουν σκηνές της καθημερινότητας, άλλοτε αστείες και άλλοτε συγκινητικές, διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη.

""Ένα βράδυ, έτσι όπως έρχονται τέτοιες ώρες τα όνειρα, μου 'ρθε να γράψω ένα παραμύθι για έναν έρωτα καραμελένιο. Ευθύς αμέσως ένιωσα κάτι παράξενο, φοβήθηκα την ίδια την αγάπη και τα καμώματά της. Αναρωτήθηκα αν γίνεται να υπάρξει ολάκερη. "Στην εποχή μας", σκέφτηκα, "πρέπει να δώσει μάχη με όλα τα άλλα". Σάστισα. Ξύπνησα αναστατωμένος. "Δε φτάνει ένα παραμύθι... Θα 'ναι λειψό. Θα φτιάξω δύο εγώ, κι ας παραμένουν μισές οι αγάπες"".
Τίτλος βιβλίου:Μισές αγάπες
Εκδότης:Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Συντελεστές βιβλίου:Βαζελάκης Δημήτρης (Συγγραφέας)
ISBN:9789601418544
Σειρά εκδότη:Ελληνική Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2008
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες