Εύρωστος έλεγχος δυναμικών συστημάτων

Εκδότης:
Γκιούρδας Β.
Έτος:
2009
ISBN:
9789603878261
Σελίδες:
302
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Εύρωστος έλεγχος δυναμικών συστημάτων
Εκτός κυκλοφορίας
Εύρωστος έλεγχος δυναμικών συστημάτων
Το πεδίο του Εύρωστου Ελέγχου γνώρισε σημαντική ανάπτυξη κατά τα τελευταία χρόνια. Οι προτεινόμενες μέθοδοι διακρίνονται σε αυτές που αναφέρονται στο πεδίο του χρόνου και σε αυτές που αναφέρονται στο πεδίο της συχνότητας. Ανάλογα με την πληροφορία που παρέχουν, οι θεωρούμενες αβεβαιότητες διακρίνονται σε δομημένες και μη δομημένες.

Στα κεφάλαια του βιβλίου "Εύρωστος Έλεγχος Δυναμικών Συστημάτων" παρουσιάζονται διεξοδικά οι σημαντικότερες από τις τεχνικές αυτές που αφορούν στην εξασφάλιση τόσο της εύρωστης ευστάθειας όσο και των εύρωστων επιδόσεων. Ειδικότερα αναφέρονται προβλήματα ελέγχου εγγυημένου κόστους, διευθέτησης πόλων, πολλαπλών μοντέλων, σχεδίασης με παρατηρητές κατάστασης και απόρριψης διαταραχής.

Ιδιαίτερο ρόλο στην επίλυση των προβλημάτων αυτών κατέχουν οι σύγχρονες τεχνικές βελτιστοποίησης με τη χρήση γραμμικών ανισοτήτων πινάκων που βασίζονται σε πολύ αποτελεσματικούς υπολογιστικούς αλγορίθμους, όπως οι αλγόριθμοι εσωτερικού σημείου, καθώς και στα ταχύτατα αναπτυσσόμενα λογισμικά επίλυσης.
Τίτλος βιβλίου:Εύρωστος έλεγχος δυναμικών συστημάτων
Εκδότης:Γκιούρδας Β.
Συντελεστές βιβλίου:Κοσμίδου, Όλγα (Συγγραφέας)
ISBN:9789603878261
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2009
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Μηχανική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες