Ρουμανική γλώσσα για τους Έλληνες

Από τις λέξεις στη γλώσσα και τον πολιτισμό
Εκδότης:
Σταμούλης Αντ.
Έτος:
2008
ISBN:
9789606741586
Σελίδες:
272
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ρουμανική γλώσσα για τους Έλληνες
Τιμή εκδότη:€29,68
Η τιμή μας: €26,71
στο καλάθι
Ρουμανική γλώσσα για τους Έλληνες
Το παρόν βιβλίο είναι ένα εγχειρίδιο -βοήθημα της ρουμανικής ως ξένης γλώσσας και απευθύνεται τόσο στους Έλληνες φοιτητές όσο και στους καθηγητές που τη διδάσκουν.

Το εγχειρίδιο ως ένα απαραίτητο εργαλείο για την εκμάθηση της γλώσσας, στη διάρκεια της προσωπικής μελέτης, αλλά και του οργανωμένου μαθήματος έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό στη διδασκαλία της ρουμανικής γλώσσας στους Έλληνες.

Ο τόμος αυτός είναι αποτέλεσμα των διδακτικών δραστηριοτήτων που ανέπτυξε η συγγραφέας επί σειρά ετών στο πλαίσιο των μαθημάτων της διδασκαλίας / εκμάθησης της ρουμανικής ως ξένης γλώσσας στο Τμήμα Βαλκανικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, (Φλώρινα).

Το βιβλίο είναι τόσο ένα αναλυτικό βοήθημα στη μέθοδο "Limba Romana pentru studentii straini" του Πανεπιστημίου του Βουκουρεστίου, όσο και ένα αυτόνομο εγχειρίδιο που καθοδηγεί τον φοιτητή / την φοιτήτρια στην εκμάθηση της ρουμανικής γλώσσας, και στοιχείων της Ιστορίας και του πολιτισμού, όπως αυτά εντοπίζονται στα κείμενα, στις εκφράσεις και στο θεματικό λεξιλόγιο.

Τα κείμενα που επιλέγονται είναι πλούσια σε υφολογική ποικιλία και αποτελούν αυθεντικό υλικό του ρουμανικού πολιτισμού, ενώ το θεματικό λεξιλόγιο διευκολύνει τόσο την κατανόηση του σημασιολογικού πεδίου των θεμάτων όσο και την απόκτηση επικοινωνιακής και μεταφραστικής δεξιότητας.
Τίτλος βιβλίου:Ρουμανική γλώσσα για τους Έλληνες
Υπότιτλος βιβλίου:Από τις λέξεις στη γλώσσα και τον πολιτισμό
Εκδότης:Σταμούλης Αντ.
Συντελεστές βιβλίου:Μιχαήλ, Λάκριμα (Συγγραφέας)
ISBN:9789606741586
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2008, 1η έκδοση
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Γενικά > Ξένες Γλώσσες
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες