Η πίστη μας

Εκδότης:
Ακρίτας
Έτος:
2006
ISBN:
9789607006691
Σελίδες:
114
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η πίστη μας
Τιμή εκδότη:€8,00
Η τιμή μας: €7,20
στο καλάθι
Η πίστη μας
Το μικρό αυτό βιβλίο έχει γραφτεί για να "περιγράψει την Ορθοδοξία προς τους εκτός". Ταυτόχρονα όμως αποτελεί, κατά την Ιδια την έκφραση του συγγραφέα, και "επισκοπική ποιμαντική εγκύκλιο" για τους ίδιους τους Ορθοδόξους, καθόσον παρουσιάζει την Ορθόδοξη πίστη στα βασικότερα στοιχεία της, αποκαλύπτοντας έτσι με εξαιρετική απλότητα και αμεσότητα το μήνυμα της σωτηρίας για ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Από το 1960 μέχρι το 1988 που εκοιμήθη, ο Αρχιεπίσκοπος Παύλος προΐστατο της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Φινλανδίας. Η πνευματική ζωντάνια και η εσωτερική ανάπτυξη που έφερε στην Εκκλησία του τον είχαν καταστήσει σεβαστό στην ίδια την Φινλανδία, όπου το ποίμνιο του με αγάπη τον αποκαλούσε "Πατέρα Αρχιεπίσκοπο", αλλά και σ' όλο τον κόσμο, όπου η φωνή του ακουγόταν με μεγάλο σεβασμό και προσοχή από τις Ορθόδοξες Εκκλησίες.

Το ανά χείρας τομίδιο, υπήρξε προσφορά του ιδίου πέραν από τα σύνορα της Φινλανδίας και με το ίδιο εξώφυλλο μεταφράστηκε και κυκλοφόρησε σε δεκάδες γλωσσών μεταξύ των οποίων και η Ελληνική.
Τίτλος βιβλίου:Η πίστη μας
Εκδότης:Ακρίτας
Συντελεστές βιβλίου:Παύλος, Αρχιεπίσκοπος Φινλανδίας (Συγγραφέας)
ISBN:9789607006691
Στοιχεία έκδοσης: 2006
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Θρησκεία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες