Αρχαία μυστήρια και ελευθεροτεκτονισμός

Εκδότης:
Διμελή
Έτος:
2019
Σελίδες:
536
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αρχαία μυστήρια και ελευθεροτεκτονισμός
Τιμή εκδότη:€39,00
Η τιμή μας: €35,10
στο καλάθι
Αρχαία μυστήρια και ελευθεροτεκτονισμός
Στόχος αυτού του βιβλίου είναι μια όσο το δυνατόν αντικειμενική ενημέρωση των αναγνωστών περί του "Ελευθεροτεκτονισμού". Η Ελληνική βιβλιογραφία έως σήμερα εκφράζει δυστυχώς πάντα την μια πλευρά. Είτε αυτή είναι κατά του Ελευθεροτεκτονισμού (της Μασονίας όπως την αποκαλούν), είτε υπέρ αυτού. Σε αυτό το βιβλίο προσπάθησα να καταγράψω τις απόψεις και των δύο πλευρών, ώστε να είναι περισσότερο εύκολος ο σχηματισμός μιας αντικειμενικής προσωπικής άποψης στον κάθε καλόπιστο αναγνώστη.

Δέχομαι βέβαια ότι κάποια από τα αναφερόμενα δεν είναι δυνατόν να αποδειχθούν, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό όταν αναφερόμαστε σε τέτοιου είδους θέματα. Θέλω επίσης να επισημάνω ότι εκτός από την περιγραφή των διαφόρων γεγονότων, οι απόψεις και τα συμπεράσματα τα οποία αναφέρονται είναι καθαρά ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και δεν εκπροσωπούν τις απόψεις του Τεκτονισμού, ή οποιοσδήποτε άλλου.

Οι ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ αυτές ΑΠΟΨΕΙΣ σχηματίσθηκαν μετά από μακροχρόνια θητεία στον Τεκτονισμό και από την μελέτη της αναφερόμενης βιβλιογραφίας, και δεν αντικατοπτρίζουν ακριβώς τις απόψεις των διαφόρων συγγραφέων. Θεώρησα επίσης απαραίτητο να αναφερθώ και στα Αρχαία Μυστήρια, όχι βέβαια αναλυτικά αλλά συνοπτικά και με απλά λόγια, ώστε να κατανοηθούν καλύτερα η Τεκτονική μέθοδος καθώς και η Καταγωγή του Ελευθεροτεκτονισμού.

G. M. Hiram
Τίτλος βιβλίου:Αρχαία μυστήρια και ελευθεροτεκτονισμός
Εκδότης:Διμελή
Συντελεστές βιβλίου:Hiram, G. M. (Συγγραφέας)
ISBN 10:
ISBN 13:

Σειρά εκδότη:
Πρώτη έκδοση:Ιανουάριος 2019
Τόμος:
Κατηγορίες:Ιστορία
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Φιλοσοφία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες