Εισαγωγή στην εστιασμένη υπερηχογραφία

Για τον ιατρό μικρών ζώων
Εκδότης:
Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος:
2016
ISBN:
9789605830472
Σελίδες:
368
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Εισαγωγή στην εστιασμένη υπερηχογραφία
Τιμή εκδότη:€70,00
Η τιμή μας: €66,50
Εισαγωγή στην εστιασμένη υπερηχογραφία
Το σύγγραμμα "Εισαγωγή στην εστιασμένη υπερηχογραφία για τον ιατρό μικρών ζώων" είναι ένας εξαιρετικά πρακτικός οδηγός, ο οποίος ενσωματώνει τις σύντομες υπερηχογραφικές εξετάσεις στην κτηνιατρική πρακτική. Οι εστιασμένες εξετάσεις κατά την επί τόπου φροντίδα, αποτελούν ένα αποτελεσματικό μέσο για τον ταχύ εντοπισμό των νόσων και των επιπλοκών, που δεν είναι άμεσα ορατές μέσω της φυσικής εξέτασης, των εργαστηριακών διαγνωστικών εξετάσεων, ή των ευρημάτων της ακτινογραφίας. Η "Εισαγωγή στην εστιασμένη υπερηχογραφία για τον ιατρό μικρών ζώων" αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για τη βελτίωση της έκβασης του ασθενούς στην κλινική πράξη, καθώς περικλείει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την εφαρμογή αυτών των τεχνικών.
Με την κάλυψη όλων των οργανικών συστημάτων με εστιασμένη εξέταση, το βιβλίο παρέχει μία γενική περιγραφή των αρχών της επεμβατικής υπερηχογραφίας, της ιατρικής καταγραφής και των βασικών αρχών της χρήσης ενός υπερηχογραφικού μηχανήματος. Το σύγγραμμα "Εισαγωγή στην εστιασμένη υπερηχογραφία για τον ιατρό μικρών ζώων" είναι μία ουσιαστική αγορά για κτηνιάτρους και ειδικούς που θέλουν να εφαρμόσουν αυτές τις τεχνικές στην κλινική πράξη.

Βασικά Στοιχεία:
- Παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να μπορεί κανείς χρησιμοποιήσει την εστιασμένη εξέταση κατά την επί τόπου φροντίδα, ως εργαλείο για διαγνωστικό προσυμπτωματικό έλεγχο και έλεγχο τραύματος, διαλογή και παρακολούθηση του ασθενούς.
- Περιγράφει τα ουσιαστικά στοιχεία για την εκτέλεση και ενσωμάτωση της κοιλιακής ΕΥΕΤ (ΚΕΥΕΤ), της θωρακικής ΕΥΕΤ (ΘΕΥΕΤ), και της πνευμονικής εξέτασης ΚΤ-ΠΚΥΕΠ στην πρακτική σας.
- Τονίζει τον τρόπο με τον οποίο οι εξετάσεις ΕΥΕΤ εξυπηρετούν η βάση για την ανάπτυξη απαραίτητων δεξιοτήτων εκτέλεσης υπερηχογραφικών εξετάσεων για τις επιπρόσθετες εστιασμένες εξετάσεις οργάνων που καλύπτει το βιβλίο.
- Βελτιώνει την έκβαση των ασθενών ενισχύοντας τον εντοπισμό των νόσων και των επιπλοκών που δεν είναι εμφανείς κατά τη φυσική εξέταση, τις εργαστηριακές εξετάσεις, ή με τις ακτινογραφίες.
Έχει συγγραφεί από τους πλέον ειδικούς στη χρήση της εστιασμένης εξέτασης σε κτηνιατρικούς ασθενείς.
Τίτλος βιβλίου:Εισαγωγή στην εστιασμένη υπερηχογραφία
Υπότιτλος βιβλίου:Για τον ιατρό μικρών ζώων
Τίτλος πρωτότυπου:Focused Ultrasound Technigues for the Small Animal Practitioner
Εκδότης:Παρισιάνου Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Lisciandro, Gregory R. (Συγγραφέας)
Πανόπουλος, Ιωάννης (Μεταφραστής)
Πανόπουλος, Ιωάννης (Επιμελητής)
ISBN:9789605830472
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2016
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες