Βασικές δεξιότητες λογοθεραπευτικής παρέμβασης

Εκδότης:
Gotsis Εκδόσεις
Έτος:
2016
ISBN:
9789609427470
Σελίδες:
526
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Βασικές δεξιότητες λογοθεραπευτικής παρέμβασης
Τιμή εκδότη:€70,00
Η τιμή μας: €66,50
στο καλάθι
Βασικές δεξιότητες λογοθεραπευτικής παρέμβασης
Το καλύτερο σε πωλήσεις βιβλίο Here's how to do Therapy: Hands-on core skills in Speech-Language Pathology κυκλοφόρησε σε μία νέα αναθεωρημένη δεύτερη έκδοση, τώρα και στα ελληνικά με τον τίτλο "Βασικές δεξιότητες λογοθεραπευτικής παρέμβασης". Μοναδικό σε σχεδιασμό και περιεχόμενο, αυτό το βιβλίο και το συνοδευόμενο DVD παρέχουν μια λογική και αιτιολογημένη προσέγγιση στη θεραπεία και βοηθούν τους φοιτητές και τους θεραπευτές να κάνουν μία εναλλαγή ως προς την καθοδηγούμενη βασική πρακτική στη λογοθεραπεία.

Οι 28 βασικές θεραπευτικές δεξιότητες παρουσιάζονται "σε μορφή εργαστηρίου" χρησιμοποιώντας οργανογράμματα, διευκρινίσεις/επιδείξεις, ερωτήματα, ζητήματα πρακτικής, μετα-οργανογράμματα και πολλά άλλα. Αυτή η δεύτερη έκδοση περιέχει ένα νέο κεφάλαιο το οποίο εστιάζει στο "σενάριο των πολύτιμων ορόσημων" κατά τη μαθησιακή στρατηγική της θεραπείας λόγου και ομιλίας και 18 λεπτομερείς εντός τάξης δραστηριότητες για τους κλινικούς εκπαιδευτές και επόπτες.

Το 80 λεπτών DVD παρέχει λειτουργικά σημαντικές αλλαγές στις πτυχές τις εποπτείας με την αξιοποίηση αυτού του κειμένου μέσω της παρουσίασης οπτικών επιδείξεων των βασικών θεραπευτικών δεξιοτήτων. Τα βίντεο των 1 έως 3 λεπτών δίνουν στους φοιτητές εικόνα της συνεδρίας με πραγματικά παραδείγματα εφαρμογής αυτών των δεξιοτήτων, ενώ οι δύο εκτεταμένες βιντεοσκοπημένες συνεδρίες παρουσιάζουν τα βασικά μιας θεραπείας, δίνοντας έμφαση στη λογοθεραπευτική παρέμβαση για την άρθρωση και τις γλωσσικές δομές.

Το βιβλίο "Βασικές δεξιότητες λογοθεραπευτικής παρέμβασης" είναι ένα ιδανικό έργο αναφοράς με αποτελέσματα τόσο στην κλινική πρακτική και τη διαχείριση μιας συνεδρίας, όσο και στην υιοθέτησή τους από τους κλινικούς στη λογοθεραπευτική παρέμβαση.
Τίτλος βιβλίου:Βασικές δεξιότητες λογοθεραπευτικής παρέμβασης
Τίτλος πρωτότυπου:Here’s how to doTherapy: Hands on Core Skills in Speech-Language Pathology
Περιέχει:DVD
Εκδότης:Gotsis Εκδόσεις
Συντελεστές βιβλίου:Dwight, Debra M. (Συγγραφέας)
Τόκη, Ευγενία Ι. (Επιμελητής)
ISBN:9789609427470
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2016
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Μαθηματικά > Στατιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες