Ο Ερμής το άτακτο πόνυ

Εκδότης:
Διάπλαση
Έτος:
2012
ISBN:
9789606864872
Σελίδες:
48
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Ο Ερμής το άτακτο πόνυ
Τιμή εκδότη:€13,00
Η τιμή μας: €11,70
στο καλάθι
Ο Ερμής το άτακτο πόνυ
Ο Ερμής είναι ένα όμορφο πόνυ, δηλαδή μικρόσωμο άλογο, που ζει με τους γονείς του και τους φίλους του στο αγρόκτημα Μοσχομυρωδιά. Αν και είναι ακόμα μικρός, τ' όνειρό του είναι να γίνει πρωταθλητής στο τρέξιμο. Όταν γεννιέται, η καλή νεράιδα του δίνει ένα μοναδικό χάρισμα: όταν θα κοιτάζει τους άλλους κατάματα, θα εκπέμπονται αόρατες ακτίνες και θα διαβάζει τις σκέψεις τους.
Μια μέρα ο Ερμής παρασύρεται από την αλεπού, που του υπόσχεται ότι θα τον κάνει πρωταθλητή, και φεύγει μαζί της να πάει στο τσίρκο. Θα καταφέρει ο Ερμής να ξεφύγει από τη φυλακή όπου τον βάζει η αλεπού; Θα γλιτώσει από τον κροκόδειλο, την τίγρη, το λιοντάρι; Θα μπορέσει τελικά να σφίξει πάλι στην αγκαλιά του τους γονείς του και τους φίλους του;

Μία μουσική ιστορία έξοχα εικονογραφημένη με τη μορφή του μιούζικαλ, που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον στην ακρόαση, ικανοποιεί τις θεατρικές μας ανησυχίες και προκαλεί το χορογραφικό μας ταλέντο. Μία ιστορία που μπορεί να σκηνοθετηθεί, να χορογραφηθεί, και με αυτοσχέδια σκηνικά και κουστούμια να παρουσιασθεί από τα παιδιά για τα παιδιά και τους μεγάλους στο σπίτι, στην τάξη, στο σχολείο κ.ά. Μία ευκαιρία για δημιουργική απασχόληση των παιδιών.
Καλή διασκέδαση!
Τίτλος βιβλίου:Ο Ερμής το άτακτο πόνυ
Περιέχει:CD Μουσική: Νίκος Παπαδογιώργος. Τραγουδούν: Νίκος Ζης, Νεφέλη Παπαναγή, Άρης Μακρής, Ίρις Νικολάου, Αργυρώ Βούρου, Αλέξανδρος Δεληγιαννίδης, Ελίζα Βενιζελέα, Χρήστος Θεοδωρακόπουλος.
Εκδότης:Διάπλαση
Συντελεστές βιβλίου:Τερκεσίδου, Λένα (Συγγραφέας)
Αποστόλου, Στέλλα (Εικονογράφος)
Παπαδογιώργος, Νίκος (Συνθέτης)
ISBN 10:
ISBN 13:
9606864871
9789606864872
Σειρά εκδότη:Μουσικά Παραμύθια
Πρώτη έκδοση:Μάιος 2012
Σημείωση:

Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες