Μακιγιάζ παραστατικών τεχνών

Τεχνική προσθετικών υλικών
Εκδότης:
Δεσμός
Έτος:
2010
ISBN:
9789609888455
Σελίδες:
240
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Μακιγιάζ παραστατικών τεχνών
Τιμή εκδότη:€26,87
Η τιμή μας: €24,18
στο καλάθι
Μακιγιάζ παραστατικών τεχνών
Στα κεφάλαια του βιβλίου υπάρχουν εκτενείς ιστορικές αναδρομές για τη χρήση ψιμυθίων, από τους πρωτόγονους λαούς μέχρι σήμερα. Από το Homo Erectus μέχρι τα σύγχρονα ψηφιακά μέσα, το μακιγιάζ έχει κοινό στόχο: τη βελτίωση της εμφάνισης, την τέρψη, τον προβληματισμό και την επιμόρφωση των θεατών σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης και σε όλους τους πολιτισμούς.

Από το αρχαίο ελληνικό θέατρο, μέχρι το ιαπωνικό Noh και το ινδικό Kathakali, θεατρικές τεχνοτροπίες μακιγιάζ προστατεύονται από την UNESCO, ως μνημεία Άϋλης Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας.

Η αρμονία των χρωμάτων είναι τέχνη και επιστήμη. Το χρώμα κάποιος μπορεί να το δει από τρεις διαφορετικές οπτικές γωνίες: της χημείας, της φυσικής και της ψυχολογίας.

Οι παραστατικές τέχνες: θέατρο, χορός, τραγούδι, μουσική, αναπαριστούν στην σκηνή το μύθο, το ρόλο, κάθε στιγμή με μοναδικό τρόπο. Η κατασκευή και η εφαρμογή εκμαγείων για ένα φανταστικό δημιούργημα, ένα εξωγήινο πλάσμα, ένα μυθικό ήρωα, αλλά και ο σχεδιασμός περούκας, η δημιουργία τραυμάτων, σπέσιαλ εφέ και των ειδικών φωτοσκιάσεων αποτελούν την προϋπόθεση για οποιαδήποτε καλλιτεχνική δημιουργία.

Από την άλλη πλευρά, η γνώση για την ασφάλεια των καλλυντικών προβάλλει πιο επιτακτική. Για το λόγο αυτό, η σύγχρονη κοσμητολογία εστιάζει στην έρευνα αναζήτησης πιο φυσικών συστατικών και στην προστασία τόσο των επαγγελματιών όσο και των καταναλωτών από πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες.

Το βιβλίο αυτό γεννήθηκε σε μια ευτυχισμένη στιγμή, όταν η μαθήτρια συναντήθηκε με την αγαπημένη της δασκάλα. Και οι δυο αγάπησαν εξίσου πολύ αυτό το υπέροχο επάγγελμα.
Τίτλος βιβλίου:Μακιγιάζ παραστατικών τεχνών
Υπότιτλος βιβλίου:Τεχνική προσθετικών υλικών
Εκδότης:Δεσμός
Συντελεστές βιβλίου:Τσιγώνια - Ευλογιά, Αλεξάνδρα (Συγγραφέας)
Μικελάτου, Έφη (Συγγραφέας)
ISBN 10:
ISBN 13:
9609888453
9789609888455
Σειρά εκδότη:
Πρώτη έκδοση:Ιούνιος 2010
Τόμος:
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ομορφιά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες