Τα ξυλάκια του Γουίνι

Εκδότης:
Ελληνικά Γράμματα
Έτος:
2009
ISBN:
9789601904191
Σελίδες:
24
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τα ξυλάκια του Γουίνι
Εκτός κυκλοφορίας
Τα ξυλάκια του Γουίνι
Οι γνωστοί ήρωες Γουίνι το Αρκουδάκι, Τίγρης και οι φίλοι τους πλαισιώνονται από δύο νέους χαρακτήρες την εξάχρονη Ντάρμπυ, ένα περίεργο και έξυπνο κορίτσι που της αρέσει να εξερευνά τη φύση, και το κουτάβι της τον Μπάστερ που είναι παιχνιδιάρης και ταυτόχρονα το μοναδικό ζώο στο Δάσος των Γαλάζιων Ονείρων που συμπεριφέρεται όπως ένα ζωάκι. Όλοι τους ανήκουν στην ομάδα των Σούπερ Ντετέκτιβ!

Στόχος της σειράς, η οποία απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας, είναι να έρθουν οι μικροί αναγνώστες σε επαφή με τη φύση, τη συναισθηματική και κοινωνική συμπεριφορά με ευχάριστο τρόπο. Επίσης, οι σύντομες, απλές προτάσεις, οι διάλογοι, οι επαναλήψεις και η όμορφη, τρισδιάστατη εικονογράφηση της Disney που συνοδεύουν τις ιστορίες βοηθούν τα παιδιά να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην ανάγνωση.

"Τα ξυλάκια του Γουίνι" θέλει η παρέα να πετάξει στο ποταμάκι για να τα δει να επιπλέουν. Όμως, αυτά έχουν κολλήσει στα χέρια του Γουίνι και δεν πέφτουν. Αυτή είναι υπόθεση για τους Σούπερ Ντετέκτιβ. Η Ντάρμπυ και ο Τίγρης καταφθάνουν για βοήθεια.
Τίτλος βιβλίου:Τα ξυλάκια του Γουίνι
Τίτλος πρωτότυπου:The Case of the Sticky Sticks
Εκδότης:Ελληνικά Γράμματα
Συντελεστές βιβλίου:Κοκκίνου, Βασιλική (Μεταφραστής)
ISBN:9789601904191
Σειρά εκδότη:Disney: Οι Φίλοι μου Τίγρης & Γουίνι
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2009
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες