Πώς να τρως χωρίς να σε τρώει!

Εκδότης:
Βλάσση Αδελφοί
Έτος:
2009
ISBN:
9789603022565
Σελίδες:
142
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Πώς να τρως χωρίς να σε τρώει!
Τιμή εκδότη:€10,00
Η τιμή μας: €9,00
στο καλάθι
Πώς να τρως χωρίς να σε τρώει!
Το βιβλίο "Πώς να τρως χωρίς να σε τρώει" απευθύνεται σε εφήβους με σκοπό να τους συμβουλεύσει πώς να αντιμετωπίζουν το επίμαχο θέμα της διατροφής τους και πώς να αποφεύγουν διάφορες τυχαίες δίαιτες.

Το βιβλίο είναι γραμμένο από την καταξιωμένη αγγλίδα δημοσιογράφο και συγγραφέα Anita Νaik. Η συγγραφέας χρησιμοποιώντας μαρτυρίες παιδιών που έχουν ταλαιπωρηθεί με το θέμα του φαγητού και γράφοντας με ύφος χιουμοριστικό, φιλικό και με γλώσσα απλή, "εφηβική", εξηγεί όλα όσα χρειάζεται να ξέρει ο έφηβος για το σώμα και τη διατροφή του χωρίς να καταφεύγει σε βαρετά κηρύγματα.

Οι εικόνες-σκίτσα του βιβλίου ακολουθούν το χιουμοριστικό ύφος γραφής και αποτυπώνουν το κωμικοτραγικό ύφος που όλοι μας λίγο πολύ παίρνουμε σε καταστάσεις που σχετίζονται με το φαγητό.

Το βιβλίο καλό είναι να διαβαστεί κι από γονείς, αφού επισημαίνει τους σωστούς τρόπους για να παρέμβουν και πώς να αναγνωρίζουν τα σημάδια όταν το παιδί τους απειλείται από την κακή σχέση με το φαγητό.

Το "Πώς να τρως χωρίς να σε τρώει" είναι το πρώτο βιβλίο που εκδόθηκε από τη σειρά "Συμβουλές για ζόρικες καταστάσεις". Στόχος της σειράς είναι να αγγίξει βασικά προβλήματα που απασχολούν τον έφηβο όπως η σχολική βία (bullying), οι σχέσεις με το άλλο φύλο, η αυτοεκτίμηση. Η σειρά τού προσφέρει την απαραίτητη γνώση και δύναμη και του προτείνει τρόπους δοκιμασμένους, εύκολα εφαρμόσιμους, ώστε να αντιμετωπίσει τη "ζόρικη κατάστασή" του.
Τίτλος βιβλίου:Πώς να τρως χωρίς να σε τρώει!
Τίτλος πρωτότυπου:Eating
Εκδότης:Βλάσση Αδελφοί
Συντελεστές βιβλίου:Naik, Anita (Συγγραφέας)
Μανεσιώτη, Σμαράγδα (Μεταφραστής)
Tyrell, Susie (Εικονογράφος)
ISBN:9789603022565
Σειρά εκδότη:Συμβουλές για Ζόρικες Καταστάσεις
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2009
Σημείωση:Πρόλογος: Μαρία Τσιάκα.
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Διατροφή, Διαιτητική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες