Ο μελισσοκόμος

Εκδότης:
Ωκεανίδα
Έτος:
2001
ISBN:
9789604101863
Σελίδες:
189
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο μελισσοκόμος
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Ο μελισσοκόμος
"Ο Μελισσοκόμος" (2000), τρίτο μυθιστόρημα του 33χρονου Γάλλου συγγραφέα Μαξάνς Φερμίν, γνώρισε μεγάλη εκδοτική επιτυχία στη Γαλλία, ενώ πρόκειται να κυκλοφορήσει και στη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία και τη Βραζιλία. Eίναι ένα βιβλίο για τα όνειρα των ανθρώπων - όλα τα βιβλία προέρχονται από όνειρα κι όλα τα όνειρα από βιβλία.
Ο Ωρελιέν έγινε μελισσοκόμος από αγάπη για το χρυσάφι. Όχι πως ήταν αχόρταγος για πλούτη, μα αναζητούσε σε καθετί αυτό που ονόμαζε χρυσάφι της ζωής.
Τόλμησε ν' ακολουθήσει μέχρι τέλους τ' όνειρό του. Γιατί όταν φωλιάζει μέσα μας ένα όνειρο, πρέπει να βιαζόμαστε να το πραγματοποιήσουμε πριν μας το κλέψει η ζωή.
Περιπλανήθηκε χρόνια στην Αφρική. Εκεί έμαθε πως το χρυσάφι της ζωής είναι αλλιώτικο κάθε φορά: στην έρημο είναι το νερό, στη μοναξιά ένα χέρι και μια κουβέντα. Ο καθένας αναζητάει το χρυσάφι της δικής του ζωής.
"Ο Μελισσοκόμος" είναι μια ιστορία στα χρώματα του μελιού και του χρυσαφιού, στους ήχους της σιωπής και του μελισσιού. Ένα βιβλίο για την επίμονη αναζήτηση της ομορφιάς. Μια ωδή στη ζωή.
Τίτλος βιβλίου:Ο μελισσοκόμος
Τίτλος πρωτότυπου:L' apiculteur
Εκδότης:Ωκεανίδα
Συντελεστές βιβλίου:Fermine, Maxence (Συγγραφέας)
Χρυσικού, Στέλλα (Μεταφραστής)
ISBN:9789604101863
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2001
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες