Μηνιαία (βραχυχρόνια) κοστολόγηση και αναλυτική λογιστική

Για επιχειρήσεις βιομηχανικές, εμπορικές και παροχής υπηρεσιών: Αρχές αυτόνομης λειτουργίας: Λογαριασμοί εκμετάλλευσης γενικής και αναλυτικής λογιστικής: Κοστολογική οργάνωση: Ολοκληρωμένο παράδειγμα
Εκδότης:
Σταμούλη Α.Ε.
Έτος:
2010
ISBN:
9789603511267
Σελίδες:
225
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μηνιαία (βραχυχρόνια) κοστολόγηση και αναλυτική λογιστική
Τιμή εκδότη:€18,26
Η τιμή μας: €16,43
Μηνιαία (βραχυχρόνια) κοστολόγηση και αναλυτική λογιστική
Η παρούσα έκδοση στοχεύει στην παρουσίαση του τρόπου ανάπτυξης και λειτουργίας της εσωλογιστικής (με βάση την ομάδα 9 του Ε.Γ.Λ.Σ.) κοστολόγησης των βιομηχανικών επιχειρήσεων, ενώ επισημαίνεται ότι ο τρόπος ανάπτυξης της ομάδας 9 μπορεί να εφαρμοσθεί και σε επιχειρήσεις εμπορικές και παροχής υπηρεσιών.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην ολοκληρωμένη παραδειγματική εφαρμογή του κεφαλαίου Ε΄, που αναπτύσσεται σε 100 σελίδες του βιβλίου και αναδεικνύει τον τρόπο της μηνιαίας εσωλογιστικής κοστολόγησης βιομηχανίας συνεχούς κατά φάση παραγωγής.

Χαρακτηριστική είναι η παρουσίαση των νομικών κανόνων που ισχύουν για την εφαρμογή της ομάδας 9 του Ε.Γ.Λ.Σ., που γίνεται στο κεφάλαιο ΣΤ΄.
Τίτλος βιβλίου:Μηνιαία (βραχυχρόνια) κοστολόγηση και αναλυτική λογιστική
Υπότιτλος βιβλίου:Για επιχειρήσεις βιομηχανικές, εμπορικές και παροχής υπηρεσιών: Αρχές αυτόνομης λειτουργίας: Λογαριασμοί εκμετάλλευσης γενικής και αναλυτικής λογιστικής: Κοστολογική οργάνωση: Ολοκληρωμένο παράδειγμα
Εκδότης:Σταμούλη Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Κεχράς, Ιωάννης Δ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789603511267
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2010
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες