Εσείς κι ο θυρεοειδής σας

Χρήσιμες πληροφορίες για τους αρρώστους, τους περίεργους κι όλους τους φιλομαθείς
Εκδότης:
Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος:
2000
ISBN:
9789603940012
Σελίδες:
112
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Εσείς κι ο θυρεοειδής σας
Τιμή εκδότη:€15,00
Η τιμή μας: €14,25
Εσείς κι ο θυρεοειδής σας
Βιβλία ενδοκρινολογίας κυκλοφορούν πολλά στη χώρα μας, μερικά γραμμένα και από τον υποφαινόμενο. Τα βιβλία αυτά προορίζονται για τους γιατρούς, και φυσικά είναι δυσνόητα για όσους δεν έχουν δίπλωμα ιατρικής, αλλά ακόμα και για πολλούς που έχουν, αλλά δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την ενδοκρινολογία, κι έτσι δεν έχουν αυτό που αποκαλούν οι ψυχολόγοι «προσλαμβάνουσες παραστάσεις».
Υπάρχει όμως ανάγκη να κυκλοφορούν και βιβλία γραμμένα πιο απλά, που να μπορούν να τα καταλάβουν κι οι άρρωστοι, έστω και με κάποια προσπάθεια, ώστε να ενημερωθούν για τη νόσο που έχουν. Βέβαια, οι περισσότεροι άρρωστοι ρωτούν τον γιατρό τους για την φύση της νόσου τους και προσπαθούν ν’ αποσπάσουν όσο γίνεται περισσότερες πληροφορίες. Κανένας όμως γιατρός δεν έχει τον αναγκαίο χρόνο για να εξηγεί με τις ώρες σε κάθε άρρωστο τι σημαίνει ακριβώς η αρρώστια του, ιδίως αν ο άρρωστος δεν έχει την παραμικρή «προσλαμβάνουσα παράσταση».
Γι’ αυτόν τον λόγο άρχισαν να κυκλοφορούν όχι μόνο στο εξωτερικό, αλλά και στη χώρα μας, βιβλία απλοποιημένα που απευθύνονται στους αρρώστους και τους συγγενείς τους. Εκτός όμως από τους αρρώστους, το βιβλίο αυτό μπορεί να χρησιμεύσει και για τους φοιτητές, αλλά ακόμα και για τους γενικούς γιατρούς που θέλουν να συνοψίσουν τις γνώσεις τους για τα νοσήματα του θυρεοειδούς αδένα.

Δημήτριος Α. Κούτρας
Τίτλος βιβλίου:Εσείς κι ο θυρεοειδής σας
Υπότιτλος βιβλίου:Χρήσιμες πληροφορίες για τους αρρώστους, τους περίεργους κι όλους τους φιλομαθείς
Εκδότης:Παρισιάνου Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Κούτρας, Δημήτριος Α. (Συγγραφέας)
ISBN:9789603940012
Στοιχεία έκδοσης: 2000
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες