Χειρισμός δείγματος στην κλινική μικροβιολογία

Οδηγός
Εκδότης:
Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος:
2001
ISBN:
9789603940555
Σελίδες:
211
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Χειρισμός δείγματος στην κλινική μικροβιολογία
Τιμή εκδότη:€25,00
Η τιμή μας: €23,75
στο καλάθι
Χειρισμός δείγματος στην κλινική μικροβιολογία
«Ο κατάλληλος χειρισμός του μικροβιολογικού δείγματος διευκολύνει την ορθή ερμηνεία των αποτελεσμάτων της καλλιέργειας και, κατ’ επέκταση, βοηθά στην αποκατάσταση της υγείας των ασθενών, ενώ παράλληλα μειώνει και το κόστος νοσηλείας.
Αν και οι περισσότερες οδηγίες που αφορούν στον χειρισμό του μικροβιολογικού δείγματος παραμένουν ίδιες, τα τελευταία χρόνια έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην τροποποίηση των καθιερωμένων πρακτικών, με σκοπό αφενός την αύξηση της αποτελεσματικότητας του εργαστηρίου και αφετέρου τη μείωση της μη αναγκαίας εργασίας αλλά και του κόστους των εξετάσεων.
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε κλινικούς και εργαστηριακούς γιατρούς των νοσοκομείων και της κοινότητας, καθώς επίσης και στο νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, του οποίου ένα από τα αντικείμενα της καθημερινής εργασίας του είναι το κλινικό δείγμα.
Το βιβλίο αυτό φιλοδοξεί να καλύψει το κενό που υπάρχει στην ελληνική βιβλιογραφία σχετικά με το σημαντικό αυτό θέμα, ενώ παράλληλα ευελπιστεί να βοηθήσει όλους τους λειτουργούς στον χώρο της υγείας στην αποτελεσματική φροντίδα του ασθενούς».

Γ. Χριστάκης
Τίτλος βιβλίου:Χειρισμός δείγματος στην κλινική μικροβιολογία
Υπότιτλος βιβλίου:Οδηγός
Εκδότης:Παρισιάνου Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Miller, J. Michael (Συγγραφέας)
Χριστάκης, Γ. (Μεταφραστής)
ISBN:9789603940555
Στοιχεία έκδοσης: 2001, 2η έκδοση
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες