Αγαπημένε μου! Τρομοκράτη!!

Εκδότης:
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος:
2001
ISBN:
9789601404080
Σελίδες:
403
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αγαπημένε μου! Τρομοκράτη!!
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Αγαπημένε μου! Τρομοκράτη!!
Μαύρο ή άσπρο; Ποιος ήταν τελικά ο εγκέφαλος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Δίκαιη Αντίδραση»; Ποιος ο υποκινούμενος τρομοκράτης-πράκτορας άλλης ξένης δύναμης; Ποιος ο αληθινός, ο μεγάλος τρομοκράτης που άλλαξε άρδην τα παιχνίδια των μεγάλων δυνάμεων; Και ποιοι ήταν τελικά οι ήρωες, αλτρουιστές, και... άσχετοι της ιστορίας αυτής;
Τι γίνεται όταν το ποιοι είναι οι καλοί, ποιοι οι κακοί και ποιοι οι αδικημένοι της υπόθεσης δεν είναι και πολύ ξεκάθαρα... Και τι συμβαίνει όταν αποδεικνύεται ότι οι καλοί δεν είναι και τόσο καθαροί και οι κακοί μπορεί να έχουν ακόμα και ευγενή κίνητρα και οι μεγάλες δυνάμεις ίσως και να μην είχαν και τόσο άδικο...
Μαύρο ή άσπρο; Faites vos jeux. Βάλτε τα στοιχήματά σας και κάντε παιχνίδι.
Μαύρο ή άσπρο, τι επιλέγετε; Σε ποιο αριθμό θα βάλετε τα χαρτιά σας; Τώρα που γυρνάει πρέπει να αποφασίσετε. Μόνο όσο κρατάει το παιχνίδι έχετε περιθώριο να επιλέξετε. Και να παίξετε. Faites vos jeux.
Στην Ελλάδα του 2002 επικρατεί αναβρασμός. Η "Δίκαιη Αντίδραση", η τρομοκρατική οργάνωση που δρα με πατριωτικά κίνητρα, συνεχίζει ανενόχλητη, εδώ και περίπου είκοσι πέντε χρόνια, τη δράση της. Αμερικανοί και Βρετανοί ασκούν ισχυρές πιέσεις στην Ελλάδα να ψηφιστεί ένας νέος αντιτρομοκρατικός νόμος που θα εκχωρεί ευρύτατες εξουσίες στις ξένες μυστικές υπηρεσίες - CIA, FBI, Σκότλαντ Γιαρντ.
Εν τω μεταξύ, η σοσιαλιστική κυβέρνηση της Ελπίδας παραπαίει, αλλά ταυτόχρονα η Ελλάδα γνωρίζει πρωτόγνωρη διεθνή ακτινοβολία εξαιτίας μιας απίστευτης εξέλιξης.
Τίτλος βιβλίου:Αγαπημένε μου! Τρομοκράτη!!
Εκδότης:Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Συντελεστές βιβλίου:Νεγρεπόντη, Αμαλία (Συγγραφέας)
ISBN:9789601404080
Σειρά εκδότη:Ελληνική Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης: 2001
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες