Σχεδίαση ψηφιακών κυκλωμάτων

Εκδότης:
Μπένου Ε.
Έτος:
1996
ISBN:
9789603590231
Σελίδες:
221
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Σχεδίαση ψηφιακών κυκλωμάτων
Τιμή εκδότη:€20,15
Η τιμή μας: €19,14
στο καλάθι
Σχεδίαση ψηφιακών κυκλωμάτων
Το βιβλίο "Σχεδίαση Ψηφιακών Κυκλωμάτων" έχει σκοπό να καλύψει την ύλη του αντίστοιχου μαθήματος για τους σπουδαστές των ΤΕΙ, όπως αυτή προβλέπεται από το επίσημο αναλυτικό πρόγραμμα.

Κατεβλήθη προσπάθεια ώστε στην παρουσίαση της ύλης των διαφόρων κεφαλαίων να υπάρχει ευκρίνεια και σαφήνεια, χωρίς να υποβάλλεται ο ενδιαφερόμενος σε περιπολογίες. Το βιβλίο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και από άτομα που ενδιαφέρονται για λογική σχεδίαση ψηφιακών κυκλωμάτων διότι πιστεύουμε ότι, λόγω του εκπαιδευτικού τρόπου που έχει συνταχθεί, μπορεί να βοηθήσει γενικότερα στον επαγγελματικό - επιστημονικό χώρο.

Ορισμένα θέματα δεν έχουν αναπτυχθεί σε βάθος και τούτο διότι εκφεύγουν κάπως από την ύλη του προβλεπόμενου μαθήματος, θεωρήθηκε όμως σκόπιμο να αναφερθούν διότι δίδουν μια γενικότερη ανάπτυξη στο αντικείμενο των ψηφιακών συστημάτων.

Τα κεφάλαια Α΄ και Β΄ αναφέρονται στα αριθμητικά συστήματα, στους κώδικες και στις λογικές συναρτήσεις. Τα κεφάλαια Γ΄ και Δ΄ αναλύουν λεπτομερώς τα συνδυαστικά και ακολουθιακά κυκλώματα. Τα κεφάλαια Ε΄ και ΣΤ΄ πραγματεύονται τα κυκλώματα προσαρμογής που χρησιμοποιούνται για την σχεδίαση αναλογικών και ψηφιακών συστημάτων και τις προγραμματιζόμενες λογικές διατάξεις. Τέλος, στο κεφάλαιο Ζ΄ δίδονται οι εξελίξεις των ψηφιακών συστημάτων στον τομέα των ηλεκτρονικών υπολογιστών. [...]

(από τον πρόλογο των συγγραφέων)
Τίτλος βιβλίου:Σχεδίαση ψηφιακών κυκλωμάτων
Εκδότης:Μπένου Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Κοσσίδας, Απόστολος Θ. (Συγγραφέας)
Χελιώτης, Παντελής Α. (Συγγραφέας)
ISBN:9789603590231
Στοιχεία έκδοσης: 1996
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Πληροφορική
Επιστήμες > Θετικές > Μηχανική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες