Ατομική κουζίνα

Εκδότης:
Εκδόσεις Πατάκη
Έτος:
2001
ISBN:
9789601600741
Σελίδες:
64
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ατομική κουζίνα
Εκτός κυκλοφορίας
Ατομική κουζίνα
Επιτέλους ας γίνουμε ο κύριος του εαυτού μας! Και γιατί όχι... ας τον προσκαλέσουμε σε γεύμα! Σε αυτό το βιβλίο δεν υπάρχουν πολύπλοκες συνταγές φαγητών που δεν έχουμε ξανακούσει στη ζωή μας. Με γρήγορες κινήσεις και υλικά που υπάρχουν σχεδόν πάντα στο ψυγείο μας, απολαμβάνουμε υγιεινές γεύσεις και πάνω από όλα σπιτικές!
Φαντασία στην κουζίνα: πάντα μια ιδέα μπροστά!
- Τα δυο τρία απλά βήματα κάθε συνταγής κάνουν την εκτέλεσή της ζήτημα δευτερολέπτων.
-Μικρότεροι πίνακες μιλούν για τα αγαπημένα μας πιάτα συγκεντρωτικά και μας βοηθούν να επιλέξουμε. Ποικιλία λοιπόν από γεύσεις, ανάλογα με το πόσο λίγο χρόνο διαθέτουμε, πόσα υλικά ή... και πόσα χρήματα. Με απίστευτες παραλλαγές, που ταιριάζουν σε κάθε γούστο.
- Συμβουλές και πρακτικοί τρόποι για την τέχνη της μαγειρικής υπάρχουν σε κάθε συνταγή αυτού του βιβλίου, κάνοντάς την πιο εύκολη από ποτέ.
-Επιπλέον, ένας εικονογραφημένος οδηγός βοηθάει σε καίρια ερωτηματικά, ενώ η περιγραφή βήμα προς βήμα σε κάθε στάδιο της συνταγής κάνει την ιδέα πρόταση και τη φαντασία πραγματικότητα!
-Και πέραν όλων αυτών... διαβάζουμε συνεχώς πληροφορίες για ό,τι τρώμε καθημερινά, αλλά και γιατί και πώς το μαγειρεύουμε.
Τίτλος βιβλίου:Ατομική κουζίνα
Τίτλος πρωτότυπου:Single - küche
Εκδότης:Εκδόσεις Πατάκη
Συντελεστές βιβλίου:Ilies, Angelika (Συγγραφέας)
Αντωνοπούλου, Κατερίνα Ι. (Μεταφραστής)
ISBN:9789601600741
Σειρά εκδότη:Πρακτική Ζωή
Στοιχεία έκδοσης: 2001
Ηλικίες:
Κατηγορίες:Μαγειρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες