Ο απρόσμενος θάνατος ενός ψυχαναλυτή

Εκδότης:
Pathos Publishing
Έτος:
2008
ISBN:
9783981209006
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο απρόσμενος θάνατος ενός ψυχαναλυτή
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Ο απρόσμενος θάνατος ενός ψυχαναλυτή
Ο ψυχίατρος-ψυχαναλυτής Δρ. Ντάνιελ έχει έναν πολύ δύσκολο ασθενή. Παρακολουθώντας τον και συζητώντας μαζί του έρχεται αντιμέτωπος μ' έναν άνθρωπο απογυμνωμένο από το κάθε πάθος για οτιδήποτε έχει να κάνει με τα εγκόσμια. Απουσιάζει κάθε επιθυμία για ζωή, για θάνατο, για έρωτα, για φιλία. Αυτό που ουσιαστικά κάνει τον Χανς Μπίμπερκοπφ να ισορροπεί στην καθημερινότητά του είναι η δύναμη της συνήθειας που καλύπτει την κάθε του ενέργεια. Ο Δρ. Ντάνιελ δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τον ασθενή του και ζητά τη βοήθεια του φίλου του ψυχιάτρου Πέτερ Κλάιν.

Μια ιστορία έλλειψης πάθους που ξετυλίγεται μέσα από τρεις ψυχαναλυτικές συνεδρίες και την καθημερινότητα των πρωταγωνιστών στο ιστορικό κέντρο της Κολωνίας του 1960.

Ερμηνεύουν: (Αφήγηση) Νόνη Ιωαννίδου, (Γραμματέας) Νίκη Ιωαννίδου, (Χανς Μπίμπερκοπφ) Αχιλλέας Βατρικάς, (Δρ. Ντάνιελ Σμιτ) Μιχάλης Μαρκάτης, (Δρ. Πέτερ Κλάιν) Πέτρος Πετράκης, (Σερβιτόρος) Γιάννης Καμπουρόπουλος, (Τραπεζίτης Μπίλσταϊν) Νίκος Σιδέρης.

Ηχητικός Σχεδιασμός: Γιάννης Καμπουρόπουλος, Ανδρέας Παπαχρίστου.
Τίτλος βιβλίου:Ο απρόσμενος θάνατος ενός ψυχαναλυτή (CD-Audio)
Περιέχει:1 CD
Εκδότης:Pathos Publishing
Συντελεστές βιβλίου:Γκενεράλης, Δημήτρης (Συγγραφέας)
Πιστιόλας, Θοδωρής (Συνθέτης)
ISBN:9783981209006
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2008
Σημείωση:Audio Book σε μορφή CD Audio ή MP3 Download (έντυπη έκδοση: "Απόπειρα", 2005). Διάρκεια: 40min 11sec. Συνοδεύεται από έντυπο ένθετο 7 σελίδων. Κεντρική διάθεση: "Δίκτυο Ερμής".
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες