Υπογεννητικότητα

Το σημαντικότερο πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας
Εκδότης:
Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος:
2001
ISBN:
9789603940982
Σελίδες:
433
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Υπογεννητικότητα
Τιμή εκδότη:€22,00
Η τιμή μας: €20,90
Υπογεννητικότητα
«Η ανάπτυξη του θέματος της δημογραφίας, του σημαντικότερου όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα μας σήμερα, είναι δύσκολη και πολύπλοκη. Το έθνος μας, κατά τη μακρόχρονη ιστορία του, όχι μόνο αντιμετώπισε, αλλά και πλήρωσε ακριβά την υπογεννητικότητα. Μπροστά σε αυτόν τον μεγάλο εθνικό κίνδυνο, την απειλητική καταστροφική χιονοστιβάδα, τόλμησα να αφήσω να ακουστεί προς τα έξω και η δική μου κραυγή από ψυχής με τη συγγραφή του βιβλίου αυτού, ελπίζοντας να βάλω ένα πολύ μικρό εμπόδιο στα χειρότερα που μέλλουν να συμβούν, αν το πρόβλημα δεν αντιμετωπιστεί όσο είναι ακόμη καιρός.
Απευθύνθηκα και ζήτησα τη συνεργασία για τη συγγραφή ενός τέτοιου έργου σε ανθρώπους αξιόλογους και καταξιωμένους στην ελληνική κοινωνία, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν και εκθέτουν τις προσωπικές τους έρευνες, γνώσεις και αντιλήψεις. Η αξία ενός τέτοιου έργου με συμμετοχή πολλών συγγραφέων, έγκειται στην ενσωμάτωση διαφορετικών ιδεών και ύφους σε μια ενιαία πληροφόρηση. Μία από τις προκλήσεις ενός τέτοιου έργου είναι η παρουσίαση της συνολικής έκδοσης σε ένα αποδεκτό ομοιογενές τελικό προϊόν.
Ελπίζω η παρούσα έκδοση να συμβάλλει στην αφύπνιση των αρμοδίων, πριν να είναι αργά, και να δράσουν αναλόγως, διότι το μέγεθος του προβλήματος είναι πελώριο».

Καθηγητής Δημ. Ε. Λώλης
Τίτλος βιβλίου:Υπογεννητικότητα
Υπότιτλος βιβλίου:Το σημαντικότερο πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας
Εκδότης:Παρισιάνου Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Λώλης, Δημήτριος Ε. (Συγγραφέας)
ISBN:9789603940982
Στοιχεία έκδοσης: 2001
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Κοινωνιολογία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες