Θανάσιμη παγίδα

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2016
ISBN:
9789604507061
Σελίδες:
505
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Θανάσιμη παγίδα
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Θανάσιμη παγίδα
Ο Τζακ Ρίτσερ, ο σκληροτράχηλος πρώην αξιωματικός της στρατονομίας, ζει αποτραβηγμένος στο Κη Γουέστ, άγνωστος μεταξύ αγνώστων, όπου κερδίζει τα προς το ζην σκάβοντας πισίνες. Την ηρεμία του, ωστόσο, έρχεται να ταράξει ο Κοστέλο, ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ που τριγυρίζει στο νησί ρωτώντας γι' αυτόν.

Θέλοντας ν' αποφύγει τα μπλεξίματα, ο Τζακ δεν αποκαλύπτει την ταυτότητά του. Όταν όμως βρίσκει τον Κοστέλο νεκρό, με τις άκρες των δακτύλων του πετσοκομμένες, καταλαβαίνει ότι είναι αναγκασμένος να κινηθεί -και μάλιστα γρήγορα. Δύο είναι τα ερωτήματα στα οποία πρέπει να βρει απάντηση: Ποια είναι η μυστηριώδης κυρία Τζέικομπ, για λογαριασμό της οποίας δούλευε ο Κοστέλο; Και γιατί τον αναζητά;

Και ακόμη, ποιος είναι ο Χόμπι ο Γάντζος, το επικίνδυνο αρπακτικό της Γουόλ Στρητ, που κρυμμένος στη σκιά καταστρέφει αδίστακτα περιουσίες και ανθρώπινες ζωές; Καθώς η έρευνά του προχωρά, ο Τζακ βρίσκεται αντιμέτωπος με μια υπόθεση πολύ πιο επικίνδυνη απ' όσο νόμιζε αρχικά, στην οποία διακυβεύονται εκατομμύρια δολάρια και το μέλλον μιας ολόκληρης κοινότητας. Μια υπόθεση που σχετίζεται με την τύχη κάποιων συντρόφων του στον πόλεμο του Βιετνάμ. Και που το κλειδί της κρατά μια γυναίκα που επιστρέφει στη ζωή του από το παρελθόν.
Τίτλος βιβλίου:Θανάσιμη παγίδα
Τίτλος πρωτότυπου:Tripwire
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Child, Lee, 1954- (Συγγραφέας)
Οικονομοπούλου, Ελένη, μεταφράστρια (Μεταφραστής)
ISBN:9789604507061
Σειρά εκδότη:Bell Best Seller
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2016
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες