Τζον Φ. Κένεντι και Μέριλιν

Εκδότης:
Μελάνι
Έτος:
2009
ISBN:
9789606781520
Σελίδες:
311
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τζον Φ. Κένεντι και Μέριλιν
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Τζον Φ. Κένεντι και Μέριλιν
Η ιστορία μοιάζει γνωστή. Κι όμως, ποτέ δεν την έχουν αφηγηθεί. Η πιο ποθητή σταρ του Χόλιγουντ και ο πιο χαρισματικός πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είχαν μια σχέση που κράτησε δέκα χρόνια προτού μετατραπεί σ' ένα, στενά παρακολουθούμενο, love story. Τους ηχογραφούσε η Μαφία, τους κρυφάκουγε η KGB, η CIA βρισκόταν στο κατόπι τους· οι εραστές δεν ήταν ποτέ μόνοι.

Κράτος-ηδονοβλεψίας, εκβιασμοί, δολοπλοκίες, εκλογικά μαγειρέματα, βρόμικο χρήμα, απ' όλα έχει ο μπαξές: η Μέριλιν Μονρόε, στο χείλος της τρέλας, και ο Τζον Φ. Κένεντι, στα πρόθυρα του σκανδάλου, σμίγουν. Και, ίσως, αγαπιούνται. Ενώ ο Πρόεδρος ακούει τη Μέριλιν να τραγουδάει το "Happy Birthday", ο σκιώδης πόλεμος μαίνεται. Θα υπάρξουν νεκροί.

Έξοχα τεκμηριωμένη, με μια υπέροχη γραφή να την υπηρετεί, η αφήγηση του Φρανσουά Φορεστιέ, δημοσιογράφου του περιοδικού Le Nouvel Observateur, μυθιστοριογράφου και βιογράφου, αποκαλύπτει το άγνωστο και ενοχλητικό πορτρέτο μιας ποταπής Αμερικής όπου εγκέφαλοι των πολιτικών παρασκηνίων, γκάνγκστερ και δισεκατομμυριούχοι επιδίδονται σε έναν ανελέητο αγώνα αλληλοεξόντωσης.
Τίτλος βιβλίου:Τζον Φ. Κένεντι και Μέριλιν
Τίτλος πρωτότυπου:Marilyn et JFK
Εκδότης:Μελάνι
Συντελεστές βιβλίου:Forestier, François (Συγγραφέας)
Κολαΐτη, Ρίτα (Μεταφραστής)
ISBN:9789606781520
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2009
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Μαρτυρίες - Βιογραφίες - Αυτοβιογραφίες - Ντοκουμέντα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες