Προχωρημένες λειτουργίες και προγραμματισμός του Excel 2003 & 2007

Εκδότης:
Κλειδάριθμος
Έτος:
2009
ISBN:
9789604612710
Σελίδες:
383
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Προχωρημένες λειτουργίες και προγραμματισμός του Excel 2003 & 2007
Τιμή εκδότη:€25,00
Η τιμή μας: €22,50
στο καλάθι
Προχωρημένες λειτουργίες και προγραμματισμός του Excel 2003 & 2007
Το βιβλίο αυτό είναι ένας πρακτικός οδηγός που θα βοηθήσει τους χρήστες του Excel να εμβαθύνουν στο πρόγραμμα και να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές του.

Με τις αναλυτικές, βήμα προς βήμα οδηγίες και τις εκατοντάδες εικόνες του βιβλίου τα πάντα γίνονται ξεκάθαρα. Τα παραδείγματα είναι ρεαλιστικά και εύκολα κατανοητά, ενώ οι σύντομες και εύστοχες συμβουλές σε επιλεγμένα σημεία του βιβλίου θα σας βοηθήσουν να εργάζεστε ακόμα πιο παραγωγικά.

Απευθύνεται σε κάθε επαγγελματία, επιστήμονα ή φοιτητή που θέλει να χρησιμοποιήσει αποτελεσματικά το Excel προκειμένου να επεξεργαστεί και να αναλύσει δεδομένα και να εξαγάγει αξιόπιστα συμπεράσματα.

Με τη βοήθεια αυτού του βιβλίου θα μάθετε να δημιουργείτε και να επεξεργάζεστε βάσεις δεδομένων, να εμφανίζετε μερικά αθροίσματα, να δημιουργείτε συγκεντρωτικούς πίνακες και γραφήματα, να βρίσκετε τις τάσεις σειρών δεδομένων, να χρησιμοποιείτε την αναζήτηση στόχου και την επίλυση προβλημάτων, καθώς επίσης να δημιουργείτε και να εμφανίζετε σενάρια.

Θα γνωρίσετε το πακέτο εργαλείων στατιστικής ανάλυσης δεδομένων που βοηθά στην ποσοτική έρευνα, θα μάθετε να ελέγχετε τα φύλλα εργασίας, να προστατεύετε τα δεδομένα σας, και να συνεργάζεστε με άλλους χρήστες χρησιμοποιώντας τα εργαλεία κοινής χρήσης βιβλίων εργασίας.

Επίσης, για να επεκτείνετε ακόμα περισσότερο τις δυνατότητες της εφαρμογής, θα μάθετε να γράφετε και να επεξεργάζεστε κώδικα VBA. Έτσι, θα μπορείτε να προσαρμόζετε την εφαρμογή στις ανάγκες σας, να αυτοματοποιείτε τις εργασίες σας, και να δημιουργείτε δικές σας προσαρμοσμένες συναρτήσεις.

Τέλος, στο παράρτημα του βιβλίου θα βρείτε τις περιγραφές και παραδείγματα χρήσης περισσότερων από 100 συναρτήσεων του Excel.
Τίτλος βιβλίου:Προχωρημένες λειτουργίες και προγραμματισμός του Excel 2003 & 2007
Εκδότης:Κλειδάριθμος
Συντελεστές βιβλίου:Κυρκόπουλος, Γιάννης (Συγγραφέας)
ISBN:9789604612710
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2009
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Πληροφορική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες