Οι πνευματικοί κόσμοι

Όνειρα, οράσεις, παραψυχολογία, πνευματισμός, ανεξήγητα φαινόμενα, θεϊκή ενέργεια, θεοσοφία, νέα πνευματικά κινήματα, ομοιοπαθητική, ραδιαισθησία, πνευματικές θεραπείες κ.ά.
Εκδότης:
Πύρινος Κόσμος
Έτος:
2001
ISBN:
9789604301454
Σελίδες:
421
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Οι πνευματικοί κόσμοι
Τιμή εκδότη:€20,00
Η τιμή μας: €18,00
στο καλάθι
Οι πνευματικοί κόσμοι
Όποιος επιδιώκει να εισχωρήσει στους πνευματικούς κόσμους, πρέπει να γίνει ο ίδιος ένας πνευματικός αγωνιστής, γιατί μόνο έτσι θα μπορεί να διεισδύσει σε πνευματικές σφαίρες. Το ερώτημα είναι ωστόσο ποιός είναι ο σωστός δρόμος μέσα από την πληθώρα διδασκαλιών, μεθόδων και δασκάλων; Και το άλλο ερώτημα είναι πώς εφοδιάζεται κανείς με τα κατάλληλα όργανα -κριτήρια για να βρει την έξοδο μέσα απ' αυτόν το λαβύρινθο; Το βιβλίο αυτό θα ήθελε να λειτουργήσει σαν οδοδείκτης στην απάντηση αυτών των ερωτημάτων. Η ανάδειξη της αλήθειας είναι σίγουρα ο μόνος τρόπος να φανερωθούν οι αναλήθειες και οι λάθος δρόμοι. Όμως το δρόμο της αναζήτησης της αλήθειας πρέπει να τον βαδίσει κάθε αναζητητής μόνος του, γιατί μόνο έτσι θα είναι βέβαιος για την αξία αυτού που βρήκε.
Τίτλος βιβλίου:Οι πνευματικοί κόσμοι
Υπότιτλος βιβλίου:Όνειρα, οράσεις, παραψυχολογία, πνευματισμός, ανεξήγητα φαινόμενα, θεϊκή ενέργεια, θεοσοφία, νέα πνευματικά κινήματα, ομοιοπαθητική, ραδιαισθησία, πνευματικές θεραπείες κ.ά.
Εκδότης:Πύρινος Κόσμος
Συντελεστές βιβλίου:Δροσοπούλου, Σοφιάννα (Μεταφραστής)
Μπρούκμαν, Μιχάλης (Επιμελητής)
Βελφλ, Ρόλαντ (Επιμελητής)
ISBN:9789604301454
Στοιχεία έκδοσης: 2001
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Εσωτερισμός - Αποκρυφισμός - Μεταφυσική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες