Κεραυνοβόλος Αύγουστος

Εκδότης:
Αλεξάνδρεια
Έτος:
2001
ISBN:
9789602212264
Σελίδες:
265
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Κεραυνοβόλος Αύγουστος
Τιμή εκδότη:€14,84
Η τιμή μας: €13,36
στο καλάθι
Κεραυνοβόλος Αύγουστος
Πίσω από τον εμπρησμό ενός αρχαιολογικού μουσείου στα περίχωρα της Καρχηδόνας, ο μαθητευόμενος δημοσιογράφος ανακαλύπτει μια σκοτεινή συνωμοσία και ένα έγκλημα που διαπράχθηκε δύο χιλιάδες χρόνια πριν.
Ανάμεσα στα ευρήματα της ρωμαϊκής εποχής, μια μυστηριώδης αλληλογραφία μεταξύ των εκδοτών της "Αινειάδας" κάνει λόγο για ένα παράξενο ταξίδι στην Ελλάδα και τη Μεσόγειο, με το οποίο ο Βιργίλιος θέλησε να ελέγξει την αλήθεια του έπους του· για την κραυγή "Κάψτε την Αινειάδα!" που έφθασε να ξεστομίσει απελπισμένος μπροστά στον Αύγουστο· για την οργή του αυτοκράτορα και την επιβεβλημένη θυσία του ποιητή στο όνομα του κράτους...
Όμως δεν πλησιάζει κανείς χωρίς κίνδυνο ένα τόσο τρομερό μυστικό. Πίσω από τη σκόνη των ανασκαφών, κάποιος που μοιάζει να έρχεται από τα βάθη του χρόνου, από την κρυμμένη πλευρά της ιστορίας, ξαναβάζει μπρος το παιχνίδι της μοίρας: η γοητευτική αρχαιολόγος πρέπει να χαθεί, τα ευρήματα να αφανιστούν στη φωτιά και το αυτοκρατορικό έγκλημα να μείνει θαμμένο κάτω από τη σιωπή των αιώνων.
Τίτλος βιβλίου:Κεραυνοβόλος Αύγουστος
Τίτλος πρωτότυπου:Auguste fulminant
Εκδότης:Αλεξάνδρεια
Συντελεστές βιβλίου:Nadaud, Alain, 1948-2015 (Συγγραφέας)
Κορδάκη, Τζίνα (Μεταφραστής)
Σπυράκου, Άννυ (Υπεύθυνος Σειράς)
ISBN:9789602212264
Σειρά εκδότη:Κύκλος Ξένης Πεζογραφίας
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2001
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες