Νομολογία ραδιο-τηλεόρασης

Εκδότης:
Εκδόσεις Σάκκουλα Α.Ε.
Έτος:
1996
ISBN:
9789603012689
Σελίδες:
465
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Νομολογία ραδιο-τηλεόρασης
Τιμή εκδότη:€26,50
Η τιμή μας: €25,18
στο καλάθι
Νομολογία ραδιο-τηλεόρασης
Με αφορμή τη συμπλήρωση μιας εικοσαετίας ουσιαστικής απασχόλησης των δικαστηρίων τόσο της Ελλάδος όσο και της Ευρώπης με το αντικείμενο της ραδιοτηλεόρασης, εκδίδεται η εν λόγω συλλογή νομολογίας και φιλοδοξεί να αποτελέσει πολύτιμη αρωγή τόσο για τον θεωρητικό επιστήμονα όσο, κυρίως, για τον μαχόμενο δικηγόρο.
Πρόκειται για μια επιστημονική συλλογή όλων των αποφάσεων των ελληνικών δικαστηρίων και του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων που αφορούν το αντικείμενο της ραδιοτηλεόρασης από το 1975 έως σήμερα. Το έργο είναι χωρισμένο σε τέσσερις κύριες ενότητες (ραδιοφωνία κρατική - ιδιωτική, τηλεόραση κρατική - ιδιωτική), που είναι εφοδιασμένες με κωδικούς αριθμούς για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση μέσω του αναλυτικού ευρετηρίου 600 λημμάτων. Παράλληλα η συλλογή αυτή είναι εμπλουτισμένη με χρονολογικό ευρετήριο αποφάσεων, αναλυτική βιβλιογραφία και χρονολογικούς πίνακες νομοθεσίας, επιτυγχάνοντας πληρότητα και αμεσότητα στη χρήση της.
Για όποιον ασχολείται είτε στη θεωρία είτε στην πράξη με τα θέματα της ραδιοτηλεόρασης, η παρούσα συλλογή θα του δώσει τη δυνατότητα να βρίσκει νομολογιακές λύσεις κάθε στιγμή και επί παντός θέματος, αφιερώνοντας τον ελάχιστο απαιτούμενο χρόνο.
Τίτλος βιβλίου:Νομολογία ραδιο-τηλεόρασης
Εκδότης:Εκδόσεις Σάκκουλα Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Μακρής, Ιωάννης Σ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789603012689
Στοιχεία έκδοσης: 1996
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Δίκαιο
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες