Τα πουλιά του Μαϊκόπ

Εκδότης:
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος:
2002
ISBN:
9789601404998
Σελίδες:
278
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τα πουλιά του Μαϊκόπ
Τιμή εκδότη:€16,31
Η τιμή μας: €14,68
στο καλάθι
Τα πουλιά του Μαϊκόπ
«Όταν ο Δημήτρης Δημητρίου συνάντησε την Όλια Γκριγοριάνοβα εκείνη ήταν μόλις δεκαέξι χρονών κι αυτός γύρω στα σαράντα, φτασμένος πια κτηματίας, με τεράστια εισοδήματα. Οι σκόρπιες κοκκινωπές φακίδες παιχνίδιζαν στο κάτασπρο δέρμα που είχαν τα μάγουλά της, καθώς αυτά κοκκίνιζαν συνέχεια από ντροπή! Το κορμί της Όλιας είχε ωριμάσει από τα έντεκά της χρόνια, το στήθος της πλούσιο και σκληρό διαγραφόταν κάτω από τη μεταξωτή πουκαμίσα και άναβε το αίμα των αντρών. Αυτό ήταν και το πρώτο που πρόσεξε στην Όλια ο Δημήτρης Δημητρίου...»
Τρεις γυναίκες, τρεις γενιές, από τη Ρωσία της επανάστασης στην Ελλάδα της Κατοχής και των σκληρών χρόνων που ακολούθησαν, παρασύρονται από την αγάπη και τυραννιούνται από την απουσία της.
Η Νεφέλη, στα σαράντα της, με τέσσερα παιδιά από ένα γάμο που την έκανε δυστυχισμένη, αφηγείται την ιστορία της, αλλά και τη ζωή της Όλιας και της 'Αννας, της γιαγιάς και της μητέρας της. Νοσταλγεί μια εποχή κι έναν τόπο ευτυχίας και χαράς, που, όπως ανακαλύπτει, υπάρχουν στην καρδιά μας.
Τίτλος βιβλίου:Τα πουλιά του Μαϊκόπ
Εκδότης:Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Συντελεστές βιβλίου:Αθανασιάδου - Ταμπουρή, Έφη (Συγγραφέας)
ISBN:9789601404998
Σειρά εκδότη:Ελληνική Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης: 2002
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες