Δημόσιο δίκαιο

Συνταγματικό, διοικητικό, ευρωπαϊκό: Όλα τα θέματα του Α.Σ.Ε.Π.: Μέθοδος πολλαπλών επιλογών: Για τους διαγωνισμούς του Α.Σ.Ε.Π.
Εκδότης:
Σύγχρονη Πέννα
Έτος:
2002
ISBN:
9789607591234
Σελίδες:
391
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Δημόσιο δίκαιο
Τιμή εκδότη:€21,20
Η τιμή μας: €19,08
στο καλάθι
Δημόσιο δίκαιο
Το ανά χείρας βιβλίο "Δημόσιο Δίκαιο" είναι γραμμένο με τη μορφή ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών και με σχολιασμένη ή αναπτυγμένη τη σωστή απάντηση. Ανταποκρίνεται στις μαθησιακές ανάγκες ενός Υποψηφίου για το Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ). Εκτός από τις πλούσιες σε αριθμό και ποιότητα ερωτήσεις και τις αντίστοιχες σχολιασμένες απαντήσεις σε όλο το φάσμα του "Δημοσίου Δικαίου", έχετε την ευκαιρία να βρείτε συγκεντρωμένα όλα τα θέματα των διαγωνισμών που έχουν δοθεί από το έτος 1995 ως τα σήμερα πάνω στο Δημόσιο Δίκαιο με τις σωστές βέβαια απαντήσεις και λύσεις.
Στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου, εν είδει παραρτήματος, καταχωρίζεται το Κείμενο του Αναθεωρημένου "Συντάγματος της Ελλάδος" 1975/1986/2001 έτσι ώστε ο αναγνώστης να μπορεί χωρίς δυσκολία να προστρέχει και να επαληθεύει τις διάφορες αναφορές και παραπομπές στα άρθρα και τις διατάξεις του Συντάγματος, που αναφέρονταί ιδιαίτερα στο Πρώτο Μέρος του βιβλίου
Τίτλος βιβλίου:Δημόσιο δίκαιο
Υπότιτλος βιβλίου:Συνταγματικό, διοικητικό, ευρωπαϊκό: Όλα τα θέματα του Α.Σ.Ε.Π.: Μέθοδος πολλαπλών επιλογών: Για τους διαγωνισμούς του Α.Σ.Ε.Π.
Εκδότης:Σύγχρονη Πέννα
Συντελεστές βιβλίου:Ελευθεριάδης, Αντώνης Ι. (Συγγραφέας)
ISBN:9789607591234
Στοιχεία έκδοσης: 2002
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Γενικά > Α.Σ.Ε.Π.
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες