Τα σκληρά χρόνια της Φαίης

Εκδότης:
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος:
2002
ISBN:
9789601405049
Σελίδες:
314
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τα σκληρά χρόνια της Φαίης
Τιμή εκδότη:€14,78
Η τιμή μας: €13,30
Τα σκληρά χρόνια της Φαίης
"Κρυμμένη στη φυλακή της ψυχής της μια ολόκληρη ζωή, ζητούσε επίμονα, έστω και μόνο με τα μελαγχολικά μάτια της, την ηθική υποστήριξη. Η Φαίη δεν ήταν ατομίστρια, τα χρήματα δεν την αγγίξανε ποτέ. Τα θεωρούσε απλώς απαραίτητα για την επιβίωση. Ζητούσε αυτό που της έλειπε, λίγα ψίχουλα αγάπης. Από τότε που μπήκε η ασθένεια στο κύτταρό της, ένιωσε πόση αξία έχει το να σε στηρίζουν ηθικά.
»Η αξιοπρέπεια και η εμφάνισή της δεν της επέτρεπαν να το εξωτερικεύσει, έκανε φωλιά την καρδιά της για να κρύψει τη στοργή και την αγάπη που της έλειπε, σαν φοβισμένο περιστέρι, λέγοντας πάντα στους ανθρώπους:
»"Δώστε απλόχερα την αγάπη σας, το θείο δώρο που έδωσε ο Θεός. Η αγάπη είναι τριαντάφυλλο, αν δεν το ποτίσεις, θα ξεραθεί".
"Η Φαίη, στα πενήντα της χρόνια, ένιωσε την ανάγκη να κάνει αναδρομή στο παρελθόν της. Αυτή τη φορά δε θα το φοβηθεί, γιατί αυτό δεν είναι παρελθόν αλλά φίδι φαρμακερό. Θέλει να θυμηθεί σκηνές που θα της φέρουν ζάλη και σκοτάδι στα μάτια της. Ό,τι γράφει πηγάζει μέσα από την ψυχή της και την πραγματικότητα της οικογένειάς της».
Τίτλος βιβλίου:Τα σκληρά χρόνια της Φαίης
Εκδότης:Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Συντελεστές βιβλίου:Ζερβοπούλου, Τασούλα (Συγγραφέας)
ISBN:9789601405049
Σειρά εκδότη:Ελληνική Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης: 2002
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες