Atenas en el bolsillo

Guia práctica para con buen pie
Εκδότης:
Ιδιωτική Έκδοση
Έτος:
2009
ISBN:
9789609262118
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Χωρίς εικόνα
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Atenas en el bolsillo
Μετά την ανταπόκριση του κοινού και την επιτυχία των προηγουμένων εκδόσεων, κυκλοφορεί για 7η συνεχή χρονιά, ανανεωμένος, βελτιωμένος και με προσθήκη νέων περιοχών της Ελλάδας, ο μοναδικός -σε προσωπικό ύφος- Τουριστικός Οδηγός στην Ισπανική γλώσσα.

Τον προλογίζουν ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος και ο ισπανός πρέσβης στην Αθήνα Miguel Fuertes.
Το εξώφυλλο απεικονίζει έργο του ζωγράφου Σπύρου Βασιλείου.

Πρόκειται για έναν οδηγό που απευθύνεται στους ισπανόφωνους τουρίστες, (και δεν είναι μονάχα οι Ισπανοί αλλά και οι προερχόμενοι από χώρες της Λατινικής Αμερικής), στους ισπανόφωνους κατοίκους της Ελλάδας, αλλά και στους φίλους της ισπανικής γλώσσας , η οποία -ως γνωστόν- είναι η περισσότερο ομιλούμενη γλώσσα στη γη!

Η ύλη του οδηγού δεν παραπέμπει σε απλή καταγραφή διευθύνσεων ή χρηστικών πληροφοριών. Δίνεται ιδιαίτερο βάρος και έμφαση στα ήθη, τα έθιμα, τις συνήθειες και τη νοοτροπία των Ελλήνων.
Οι πληροφορίες παρέχονται με τρόπο άμεσο, έγκυρο, ευχάριστο και προσωπικά σχόλια, ενώ παρουσιάζονται με χιούμορ και γλαφυρότητα οι ομοιότητες και οι διαφορές μεταξύ Ισπανών και Ελλήνων. Αναφορές που καθιστούν τον οδηγό ξεχωριστό και πρωτότυπο στο είδος του.
Από τις σελίδες του μπορεί ο περιηγητής να πάρει πληροφορίες ιστορικού, κοινωνικού, πολιτικού και οικονομικού περιεχομένου.

Δίνονται βεβαίως και χρήσιμες ιδέες για τη νυχτερινή ζωή και διασκέδαση, προτάσεις για περιπάτους, εκδρομές και επισκέψεις σε μουσεία, μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους, συμβουλές για τα καλύτερα ξενοδοχεία, ταβέρνες και εστιατόρια καθώς και για συμφέρουσες αγορές.

Ο τουρίστας θα βρει ακόμη πρακτικές πληροφορίες για την ώρα, το νόμισμα, τις τηλεπικοινωνίες, τα μεταφορικά μέσα, τα ωράρια καταστημάτων, τραπεζών και φαρμακείων, μία λίστα με τηλέφωνα πρώτης ανάγκης, ένα μικρό λεξιλόγιο, οδηγίες για περιπτώσεις ασθένειας, απώλειας χρημάτων, πιστωτικών καρτών και διαβατηρίων, καθώς και αναλυτικούς χάρτες της Αττικής, της Ελλάδας και του κέντρου της Αθήνας.
Τίτλος βιβλίου:Atenas en el bolsillo
Υπότιτλος βιβλίου:Guia práctica para con buen pie
Εκδότης:Ιδιωτική Έκδοση
Συντελεστές βιβλίου:Βασιλάκη, Μαρία Γ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789609262118
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2009
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Ταξιδιωτικοί Οδηγοί - Χάρτες > Ελλάδα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες