Η εργαλειοθήκη

101 σύνεργα επικοινωνίας στον τομέα των πωλήσεων
Εκδότης:
Προπομπός
Έτος:
2000
ISBN:
9789607860156
Σελίδες:
217
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η εργαλειοθήκη
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Η εργαλειοθήκη
- Θα ήθελα να σας εκμυστηρευτώ μια εικόνα που έρχεται και ξανάρχεται στο μυαλό μου, κάτι σαν ιστορία, σαν ένα όνειρο που κατά κάποιον τρόπο μου έχετε εμπνεύσει!
- Σε ακούω.
- Έχω μια φόρμα ολόσωμη, σαν αυτές των ηλεκτρολόγων ή των υδραυλικών. Έχω επίσης μια εργαλειοθήκη, μεγάλη αλλά όχι βαριά. Κάθε μέρα φοράω τη φόρμα μου και φεύγω από το σπίτι μαζί με την εργαλειοθήκη. Πηγαίνω να αντιμετωπίσω τη ζωή μου, με τις χαρές, τις λύπες, τις νίκες και τις ήττες της. Άνθρωποι και καταστάσεις απαιτούν από μένα αποτελεσματική διαχείριση. Προβλήματα έρχονται προς το μέρος μου, κάποια σταματούν ακριβώς μπροστά μου. Σκύβω και ανοίγω την εργαλειοθήκη. Παίρνω ένα από τα μικρά, ελαφριά εργαλεία μου. «Πρέπει να δώσω λύση» σκέφτομαι. «Πρέπει να δώσω λύση για λογαριασμό μου και ίσως για λογαριασμό τρίτων. Η επαγγελματική μου επιτυχία, η προσωπική μου ευτυχία και βελτίωση, όλα κρύβονται κάπου εδώ!»
Επεμβαίνω και με τη βοήθεια των εργαλείων μου πραγματοποιώ την αόρατη επισκευή. Κλείνω την εργαλειοθήκη και προχωρώ. Κανένα πρόβλημα δε με φοβίζει! Πώς σας φαίνεται;
Θα σου πω.
Τίτλος βιβλίου:Η εργαλειοθήκη
Υπότιτλος βιβλίου:101 σύνεργα επικοινωνίας στον τομέα των πωλήσεων
Εκδότης:Προπομπός
Συντελεστές βιβλίου:Λάζαρης, Χρήστος Χ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789607860156
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2000
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες