Η συνωμοσία της σιωπής

Ιστορικό μυθιστόρημα
Εκδότης:
Ψυχογιός
Έτος:
2002
ISBN:
9789602746332
Σελίδες:
360
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η συνωμοσία της σιωπής
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Η συνωμοσία της σιωπής
Την άνοιξη του 1900 η Σάρα Μπερνάρ θριαμβεύει στο Παρίσι. Ο Τεό και η Ζουλί Αρσιμπό είναι ανάμεσα στο πλήθος των Παριζιάνων που την επευφημούν, ανέμελοι και ανυποψίαστοι γι' αυτόν που παραμονεύει στα παρασκήνια του θεάτρου και υφαίνει, λίγο λίγο, το νήμα μιας σκοτεινής συνωμοσίας σε βάρος τους.
Η οικογένεια Αρσιμπό -ο Τεό, η Ζουλί και τα δυο παιδιά τους, γνωστοί μας ήδη από το Μυστήρια στο παλιό Παρίσι- θα πέσουν θύματα μιας μηχανορραφίας που θα αναγκάσει τον Τεό να ζήσει γι' άλλη μια φορά ως δραπέτης. Η περίφημη Μάτα Χάρι εμφανίζεται να τον παίρνει υπό την προστασία της και η Ζουλί, τυφλωμένη από ζήλια για την πανέμορφη χορεύτρια που έχει σαγηνεύσει το Παρίσι, δεν αντιλαμβάνεται τις παγίδες που κάποιος αόρατος εχθρός στήνει αριστοτεχνικά γύρω από την οικογένειά της. Και μέσα σε όλα αυτά, ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος ξεσπά, για να αποκαλύψει τελικά τους προδότες αλλά και να τιμήσει τους ήρωες.
Με αφορμή την Ιερή Καρδιά, στην κορυφή της Μονμάρτρης, που κρατά το κλειδί του μυστηρίου, η ταλαντούχος συγγραφέας Κατρίν Γκιγκόν ξετυλίγει μια συναρπαστική περιπέτιεα και μας μεταφέρει με μοναδική γλαφυρότητα σε μια ταραγμένη εποχή που σημάδεψε την Ευρώπη και τον κόσμο ολόκληρο.
Τίτλος βιβλίου:Η συνωμοσία της σιωπής
Υπότιτλος βιβλίου:Ιστορικό μυθιστόρημα
Τίτλος πρωτότυπου:Le secret de la Savoyarde
Εκδότης:Ψυχογιός
Συντελεστές βιβλίου:Guigon, Catherine, 1949- (Συγγραφέας)
Κοκκίνου, Βασιλική (Μεταφραστής)
ISBN:9789602746332
Σειρά εκδότη:Ιστορικό Μυθιστόρημα
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2002
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Ιστορικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες