Επάγγελμα μάνατζερ

Στη ράχη του κύματος
Εκδότης:
Επτάλοφος
Έτος:
2002
ISBN:
9789608144453
Σελίδες:
197
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Επάγγελμα μάνατζερ
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Επάγγελμα μάνατζερ
"Sleep faster, George..." ήταν η απάντηση του Peter M. Γενικού Διευθυντή για την Ελλάδα μεγάλης αμερικανικής τράπεζας και προϊσταμένου μου για δυο-τρία χρόνια, όταν σε μια περίπτωση, δισταχτικά προσπάθησα να του εξηγήσω ότι μας ήταν πού δύσκολο να παραδώσουμε κάποια στοιχεία, που ήθελε να έχει στα χέρια του μέχρι την επόμενη Παρασκευή.
Για ξαναδιαβάστε την... sleep faster... Αν κυριολεκτούσε, λέγοντάς μου "κοιμηθείτε λιγότερο" θα ήταν μια κοινότυπη, προσβλητική παρότρυνση.
Με τη γλωσσική ταχυδακτυλουργία του κατάφερε, αλλάζοντας τη λέξη "λιγότερο" με τη λέξη "γρηγορότερα", να εκστομίσει μια παρανοϊκή, διφορούμενη φράση, που σε μας έφτασε σαν ένα μίγμα αστείου και σοβαρού, με το αστείο να δουλεύει για κείνον και το σοβαρό να εισπράττεται από εμάς.
Η διανοητική ωριμότητα που τον χαρακτήριζε, τον καθοδήγησε έτσι, που μια φράση που βγήκε από το στόμα του, γεμάτη βαρύτατους υπαινιγμούς, να ισορροπήσει και να φτάσει σε μας, μέσω του ασύλληπτου χιούμορ της σαν μια κομψότατη, χαριτωμένη και γοητευτική φράση...
Αυτός ήταν ο Peter. Ήξερε να στέλνει μηνύματα, να μυθοποιεί, να απομυθοποιεί, να μας ξεσηκώνει και να παίρνει από εμάς πάντα το καλύτερο και τις πιο πολλές φορές και το περισσότερο...
Τίτλος βιβλίου:Επάγγελμα μάνατζερ
Υπότιτλος βιβλίου:Στη ράχη του κύματος
Εκδότης:Επτάλοφος
Συντελεστές βιβλίου:Κωστούλας, Γιώργος Ι. (Συγγραφέας)
ISBN:9789608144453
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2002
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες