Ήσυχες νύχτες για σας και το μωρό σας

Εκδότης:
Βασιλείου Γεώργιος
Έτος:
1994
ISBN:
9789603040095
Σελίδες:
120
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Ήσυχες νύχτες για σας και το μωρό σας
Τιμή εκδότη:€12,94
Η τιμή μας: €11,65
στο καλάθι
Ήσυχες νύχτες για σας και το μωρό σας
Αυτό το πληροφοριακό και διασκεδαστικό βιβλίο γράφτηκε, για να βοηθήσει τόσο τους νέους, όσο και τους πεπειραμένους γονείς στην προσπάθειά τους να έχουν όσο το δυνατόν πιο ήσυχες νύχτες. Παρόλο που δεν υπάρχουν μαγικές απαντήσεις σε αυτό το θέμα, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε και ένα από αυτά ίσως να αποδειχτεί πολύ χρήσιμο στη δική σας περίπτωση.
Οι "Ήσυχες Νύχτες" καλύπτουν όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με τον ύπνο και περιλαμβάνουν συμβουλές για όλα τα θέματα, από τους ήχους που ηρεμούν τα μωρά μέχρι το τάισμα, τους εφιάλτες, το κλάμα και την ασφάλεια που θέλει να νιώθει ένα μωρό.
Το μεγαλύτερο μέρος του βιβλίου ασχολείται με τα νεογέννητα και τα πολύ μικρά μωρά, αλλά η Τζέιν έχει αφιερώσει και ένα μέρος στα μεγαλύτερα μωρά και στα νήπια, με μερικές συμβουλές για την "επανεκπαίδευσή" τους που μπορεί να είναι απαραίτητη, αν έχετε προβλήματα τα βράδια.
Ελπίδα της Τζέην είναι να βοηθήσει και άλλους γονείς προσφέροντας τα οφέλη της εμπειρίας που έχει αποκτήσει από το μεγάλωμα τριών παιδιών.
Τίτλος βιβλίου:Ήσυχες νύχτες για σας και το μωρό σας
Τίτλος πρωτότυπου:Silent nights for you and your baby
Εκδότης:Βασιλείου Γεώργιος
Συντελεστές βιβλίου:Asher, Jane (Συγγραφέας)
Βαλάσης, Δημήτριος (Μεταφραστής)
ISBN:9789603040095
Στοιχεία έκδοσης: 1994
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Υγεία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες