Εκατομμυριούχος στη στιγμή

Η αληθινή ιστορία ενός πολυεκατομμυριούχου που αποκαλύπτει πως θα γνωρίσετε τεράστια οικονομική επιτυχία
Εκδότης:
Βασιλείου Γεώργιος
Έτος:
1991
ISBN:
9789603040002
Σελίδες:
119
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Εκατομμυριούχος στη στιγμή
Τιμή εκδότη:€10,55
Η τιμή μας: €9,50
Εκατομμυριούχος στη στιγμή
Γιατί άλλοι γίνονται εκατομμυριούχοι, ενώ άλλοι μένουν με τ' όνειρο; Οι πλούσιοι δουλεύουν πιο σκληρά; Είναι πιο ευφυείς ή καλύτερα μορφωμένοι; Αυτοί που πέτυχαν λένε πως σκέπτονταν πάντα σαν πλούσιοι. Αλλά πώς εφαρμόζει κανείς αυτή την άποψη στην καθημερινή ζωή, προκειμένου να κερδίσει τα χρήματα που ονειρεύεται;
Αυτό αποκαλύπτει στο βιβλίο, που κρατάτε στα χέρια σας, ο εκατομμυριούχος στο φιλόδοξο νέο, που έρχεται σ' αυτόν γυρεύοντας να βρει το κλειδί της επιτυχίας. Ξαφνικά ο νέος αντιλαμβάνεται γιατί, παρά τις προσπάθειές του, είχε μέχρι σήμερα πενιχρά αποτελέσματα και πώς θα καταφέρει να κερδίσει το πρώτο του εκατομμύριο.
Κι εσείς επίσης μπορείτε ν' ακολουθήσετε τον ίδιο δρόμο της πείρας, ανακαλύπτοντας τη μυστική γνώση και τις τεχνικές που ο "Στιγμιαίος Κροίσος" γενναιόδωρα αποκαλύπτει σ' οποιονδήποτε επιθυμεί να μεταβάλει την οικονομική του κατάσταση και να επιτύχει ψυχική ικανοποίηση. Κι αν δεν φιλοδοξείτε να γίνετε εκατομμυριούχος, δεν έχετε παρά να επιλέξετε άλλο στόχο, ας πούμε την αύξηση των ετησίων εσόδων σας, μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.
Ο εκατομμυριούχος Μαρκ Φίσερ έγραψε έναν υπερβολικά ευνόητο οδηγό για οικονομική και προσωπική εξέλιξη, άκρως αποτελεσματικό χάρη στο απέριττο ύφος του. "Ο χρόνος είναι χρήμα": αφιερώνοντας δύο μόλις ώρες σ' αυτό το βιβλίο, θα σας φέρει περισσότερο πλούτο και ευτυχία απ' όσο πιστεύετε.
Τίτλος βιβλίου:Εκατομμυριούχος στη στιγμή
Υπότιτλος βιβλίου:Η αληθινή ιστορία ενός πολυεκατομμυριούχου που αποκαλύπτει πως θα γνωρίσετε τεράστια οικονομική επιτυχία
Τίτλος πρωτότυπου:The instant millionaire
Εκδότης:Βασιλείου Γεώργιος
Συντελεστές βιβλίου:Fisher, Mark (Συγγραφέας)
Κακαβάς, Αλέξανδρος (Μεταφραστής)
ISBN:9789603040002
Στοιχεία έκδοσης: 1991
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Συμβουλευτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες