Η Έλσα και οι άλλοι

Εκδότης:
Εξάντας
Έτος:
2002
ISBN:
9789602565124
Σελίδες:
430
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η Έλσα και οι άλλοι
Τιμή εκδότη:€15,52
Η τιμή μας: €13,97
Η Έλσα και οι άλλοι
"Η επεξεργασμένη σκέψη", είπε ο Αντρέας, "θα είναι τρισεκατομμύρια φορές ισχυρότερη από τη σημερινή μας σκέψη. Ποιος θα πει όχι σ' αυτήν; Όταν του προσφερθεί, κανένας δεν θα μπορεί να την αρνηθεί.
"Στο τέλος, το γήινο αυτό είδος - ο άνθρωπος - θα συγχωνευτεί με την ίδια του την τεχνολογία.
"Γι' αυτό μ' άρεσε ο χαρακτηρισμός που μας έδωσες: "αρχάνθρωποι". Μια ρήξη, ένα τεράστιο χάσμα θα μας χωρίζει από τον καινούργιο άνθρωπο. Ο νέος άνθρωπος έχει φτάσει, είναι εδώ. Είναι προϊόν της τεχνολογία που ο ίδιος κατασκεύασε".
Η Έλσα και οι άλλοι
Μια εφεύρεση θα αλλάξει την επικοινωνία των ανθρώπων; Το θέμα δεν είναι επιστημονική φαντασία. Είναι ο αλλόκοτος νέος κόσμος που προσεγγίζει.
Το μυθιστόρημα της Λένας Δουκίδου ανοίγει την αυλαία στο άμεσο μέλλον. Κάποιοι έρχονται να ανατρέψουν τον γνώριμο κόσμο. Ορισμένοι επιχειρούν να αντισταθούν με έναν πολύ ριψοκίνδυνο τρόπο. Μια εξέλιξη που η νεαρή ηρωίδα, η Ελπίδα, παρακολουθεί με ορθάνοιχτα μάτια.
Η Έλσα εξαφανίστηκε. Το καινούργιο πλησιάζει αλλά δεν φανερώθηκε. Σ'αυτήν την ομίχλη ξεκινάει την περιπέτεια ζωής της η Ελπίδα. Είναι ο έρωτας; Η νοσταλγία του χθες; Ή ένα γεγονός -σύμπτωση;- που θα τη βοηθήσει να δει, να βρει...
Τίτλος βιβλίου:Η Έλσα και οι άλλοι
Εκδότης:Εξάντας
Συντελεστές βιβλίου:Δουκίδου, Λένα (Συγγραφέας)
ISBN:9789602565124
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2002
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες