Στράτος Διονυσίου

Εκδότης:
Κάκτος
Έτος:
2002
ISBN:
9789603824596
Σελίδες:
334
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Στράτος Διονυσίου
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Στράτος Διονυσίου
Η αφήγηση της ζωής και του έργου του Στράτου Διονυσίου, μέσα από την αυθεντική μαρτυρία του ίδιου, εκτός από καταγραφή της προσωπικότητας του ανθρώπου και της προσφοράς του καλλιτέχνη, είναι μαζί και χρονικό μιας ολόκληρης περιόδου της σύγχρονης ιστορίας μας.
Ένα φτωχόπαιδο από προσφυγική οικογένεια της Νιγρίτας, ορφανό από τα μικρά του χρόνια, αναγκασμένο να παλέψει σκληρά για την επιβίωση, κατακτά το όνειρό του και γίνεται ο μεγάλος Στράτος Διονυσίου, ο καλλιτέχνης που αγαπήθηκε από τον ελληνικό λαό όσο λίγοι.
Ήρωας μέσα στις «άγριες νύχτες» μιας ολόκληρης τριακονταετίας και μαζί συνεχιστής μιας μεγάλης λαϊκής παράδοσης, ο Στράτος Διονυσίου ήταν, πάνω από όλα, γνήσιος στη ζωή και στην τέχνη του.
Από τα δύσκολα παιδικά χρόνια μέχρι το μεσουράνημα, εικόνες και βιώματα μιας πολυτάραχης ζωής συνθέτουν ένα αληθινό σενάριο και μαζί ένα ιστορικό ντοκουμέντο, που σε καμιά στιγμή δεν προσποιείται ούτε προδίδει την αλήθεια, ακόμα κι όταν φτάνει στα πιο δύσκολα προσωπικά ζητήματα.
Ένα βιβλίο γραμμένο με σεβασμό στη μνήμη του και στην κληρονομιά του, και μαζί άμεσο και αυθεντικό, με τα λόγια του απαράλλαχτα όπως βγήκαν από τα χείλη του:
"Περιπέτεια, όλη η ζωή μου μια περιπέτεια..."
Τίτλος βιβλίου:Στράτος Διονυσίου
Εκδότης:Κάκτος
Συντελεστές βιβλίου:Μιχαλονάκου, Βίκυ (Συγγραφέας)
ISBN:9789603824596
Στοιχεία έκδοσης: 2002
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Μαρτυρίες - Βιογραφίες - Αυτοβιογραφίες - Ντοκουμέντα > Μουσικοί, Τραγουδιστές
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες