Ανίερα μυστικά

Εκδότης:
Plaza
Έτος:
2002
ISBN:
9789603731207
Σελίδες:
508
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ανίερα μυστικά
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Ανίερα μυστικά
Σαν ομίχλη, οι υποψίες αιωρούνται πάνω από το Νομπλς Κρόσινγκ, μια ήσυχη μέχρι χθες πόλη της Αλαμπάμα. Η Λέιν Νομπλ, κόρη αριστοκρατικής γενιάς, κατηγορείται για τον φόνο του πρώην συζύγου της, Κεντ Γκράχαμ. Ο μόνος που θα μπορούσε να τη βοηθήσει, ο Τζόνι Μακάχιλ, έχει ορκιστεί να μην επιστρέψει ποτέ στην πόλη που τον περιφρόνησε - και στη γυναίκα της οποίας την αγάπη δεν πρόκειται ποτέ να κερδίσει.
Μια ανυπόγραφη επιστολή, ωστόσο, θα τον κάνει να παραβεί τον όρκο του: "Γύρνα πίσω στο γιο σου που σε χρειάζεται". Μόνο που το παιδί της φωτογραφίας δεν είναι γιος δικός του αλλά της Λέιν -της μεγάλης, ανεκπλήρωτης αγάπης του- και του Γκράχαμ. Εκτός αν τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Ποιανού είναι τότε αυτό το παιδί που του μοιάζει εκπληκτικά; Γιατί η Λέιν φερόταν σα να ήταν μητέρα του; Ποιός σκότωσε τον Κεντ Γκράχαμ;
Ο Τζον θα γυρίσει τελικά στη γενέτειρά του για να αναζητήσει τις απαντήσεις. Καθώς όμως το κουβάρι των γεγονότων ξετυλίγεται, θα του αποκαλύψει αλήθειες οδυνηρές, που η μικρή κοινωνία της πόλης δεν επιτρέπει να έρθουν στο φως. Από τις επικίνδυνες φτωχογειτονιές μέχρι τις αρχοντικές επαύλεις, όλοι έχουν κάτι να κρύψουν. Μυστικά αμαρτωλά. Που θα μπορούσαν να μετατρέψουν τον Τζον και την Λέιν σε στόχους ενός αδίστακτου δολοφόνου.
Τίτλος βιβλίου:Ανίερα μυστικά
Τίτλος πρωτότυπου:After Dark
Εκδότης:Plaza
Συντελεστές βιβλίου:Barton, Beverly (Συγγραφέας)
Τούσα, Δέσποινα (Μεταφραστής)
Λαναρά, Έλενα (Υπεύθυνος Σειράς)
ISBN:9789603731207
Σειρά εκδότη:Plaza
Στοιχεία έκδοσης: 2002
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες