Αντλία

Θεωρία, εφαρμογές
Εκδότης:
Παπασωτηρίου
Έτος:
2009
ISBN:
9789607182418
Σελίδες:
294
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αντλία
Τιμή εκδότη:€30,00
Η τιμή μας: €27,00
Αντλία
Το παρόν βιβλίο απευθύνεται στους τεχνικούς όλων των βαθμίδων (τεχνίτες - σπουδαστές - φοιτητές - τεχνολόγους και διπλωματούχους μηχανικούς). Πρόκειται για μια εργασία που έχει ως στόχο να βοηθήσει τόσο ο χρήστης όσο και ο συντηρητής και ο μελετητής. Έγινε προσπάθεια να παρουσιαστούν και επεξηγηθούν κάποιες έννοιες που διέπουν τις αντλίες με απλό και όχι απλοϊκό τρόπο. Η εμπειρία πολλών δεκαετιών πάνω στο αντικείμενο: αντλίες - αντλιοστάσια με έκαναν να γνωρίσω και να καταλάβω τις καθημερινές αδυναμίες όλων των εμπλεκομένων με αυτό το αντικείμενο, να τις καταγράψω και μέσω αυτού του βιβλίου να τις αποσαφηνίσω, ώστε να είναι προσιτές και κατανοητές από τους τεχνικούς όλων των βαθμίδων.

Επειδή η επιλογή και η χρήση κάθε αντλίας είναι συνδεδεμένες με κάποιο, απλό ή όχι, δίκτυο σωληνώσεων κρίθηκε απαραίτητο να συμπεριληφθεί και ένα μικρό κεφάλαιο για τις σωληνώσεις, εξαρτήματα και ιδιοσυσκευές που συνήθως συνυπάρχουν σε μία υδραυλική εγκατάσταση. Έγινε προσπάθεια να δοθεί μεγαλύτερη βαρύτητα σε πρακτικούς τρόπους επιλογής και γενικά μελέτης των αντλιών παρά σε θεωρητικές γνώσεις οι οποίες μπορούν να αναζητηθούν σε υπάρχοντα αξιόλογα και αξιόπιστα συγγράμματα.
Τίτλος βιβλίου:Αντλία
Υπότιτλος βιβλίου:Θεωρία, εφαρμογές
Εκδότης:Παπασωτηρίου
Συντελεστές βιβλίου:Φελώνης, Γιώργος (Συγγραφέας)
ISBN:9789607182418
Σειρά εκδότη:Τεχνικά
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2009
Σημείωση:Γλωσσική επιμέλεια: Νέμης Φελώνης, φιλόλογος, επιμορφωτής Παιδαγωγικού Ινστιτούτου. Τεχνική επιμέλεια: Γεώργιος Γιαννίκος, διπλωματούχος Μηχ/γος - Μηχανικός. Χορηγός: "Όμιλος Εταιρειών Ευστρατιάδη".
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Μηχανική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες