Κάτω από το χιόνι

Αστυνομικό μυθιστόρημα
Εκδότης:
Προσκήνιο
Έτος:
2001
ISBN:
9789607057945
Σελίδες:
213
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Κάτω από το χιόνι
Εκτός κυκλοφορίας
Κάτω από το χιόνι
... Οι "Τρεις μικροί Δράκοι" στην πραγματικότητα είναι Κινέζοι που έχουν εκλείψει εδώ και μερικές χιλιετίες. Τίποτα δεν μπορεί να μπερδέψει περισσότερο ένα Σουηδό αστυνόμο από το να βρει τα ίχνη τους, και μάλιστα ματωμένα ίχνη, σε ένα απομονωμένο ορεινό χωριό δώδεκα μίλια βόρεια του πολικού κύκλου.
Ο αστυνόμος Τούρσον άφησε το χωριό Ρακισγιόκ τραβώντας πίσω του στο έλκηθρο ένα νεκρό άντρα. Δεν είχε λύσει κανένα αίνιγμα δεν έδειχνε να τον απασχολεί κάποιο για να το λύσει.
Επέστρεψε μια καλοκαιρινή μέρα, εκείνος και ο ζωγράφος Ντάβιντ, ένας άκακος παλαβιάρης που πολλοί αποκαλούσαν καλλιτέχνη, ένα αταίριαστο ζευγάρι που διαφωνούσε σε όλα εκτός από ένα: να ξεκαθαρίσουν όλα τα σκοτεινά και αντικρουόμενα γεγονότα που οδήγησαν στο να βρεθεί νεκρός ο Μάτι, μια χειμωνιάτικη νύχτα κάτω από τα χιόνια, έξω από το σχολείο. Έμαθαν πολλά για τους κλειστούς και σιωπηλούς κατοίκους του Ρακισγιόκ, η λύση του αινίγματος, όμως,. ολοένα τους διέφευγε.
Ο αστυνόμος Τούρσον απέκτησε, τόσο τύψεις συνειδήσεως, όσο και φουσκάλες στα πόδια, τα κουνούπια τον τσίμπησαν, οι άνθρωποι τον πρόσβαλαν, τον κορόιδεψαν και τον κέρασαν άπειρες ποσότητες μαύρου, αλμυρου καφέ. Αλλά δεν επρόκειτο να το βάλει κάτω έπρεπε πάση θυσία να ξεδιαλύνει το μυστικό των "Τριών μικρών δράκων"...
Τίτλος βιβλίου:Κάτω από το χιόνι
Υπότιτλος βιβλίου:Αστυνομικό μυθιστόρημα
Τίτλος πρωτότυπου:De tre sma mastarna
Εκδότης:Προσκήνιο
Συντελεστές βιβλίου:Ekman, Kerstin (Συγγραφέας)
Καραγεώργη - Γυφτοδήμου, Μυρτώ (Μεταφραστής)
ISBN:9789607057945
Σειρά εκδότη:Πεζός Λόγος
Στοιχεία έκδοσης: 2001
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες